Olet tässä

Syyslomaviikon tapahtumia Kokkolassa

11.10.2017

Kokkolassa vietetään syyslomaa ensi viikolla. Lomaviikon aikana niin pienemmille kuin isommille lapsille ja nuorille on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ympäri Kokkolaa.

Syyslomaviikon tapahtumat käynnistyvät jo viikonloppuna. Perjantaina 13.10. sekä Kälviän että Lohtajan nuorisotilalla tapahtuu ja Nuorisokeskus Vingellä järjestetään omat hohtodisconsa niin 1.-3. –luokkalaisille, 4.-6. –luokkalaisille kuin 13–17 –vuotiaille. Muutenkin koko viikon ajan nuorisotiloilla ja –taloilla järjestetään monenlaisia aktiviteettejä.

Vapaita pelivuoroja on Kälviän Vapaa-ajantalolla, Lohtajan Mainingissa ja Hollihaan liikuntasalissa. Lisäksi Kippari Hall –jalkapallohallilla pääsee pelaamaan jalkapalloa maanantaista perjantaihin klo 12–15 ilmaiseksi. Alle kouluikäisille lapsille huoltajineen on tarjolla Perhetemmellystä Hollihaan liikuntahallissa lauantaina 21.10.

Syyslomalaiset pääsevät nauttimaan Best-Hall Areenan avoimista ja maksuttomista yleisöluisteluvuoroista. Vuoroja on tarjolla pitkin viikkoa sekä mailalliseen että mailattomaan luisteluun. Uintikeskus Vesiveijarissa puolestaan syyslomaviikolla maanantaista perjantaihin klo 11–15 5-15- vuotiaat lapset pääsevät uimaan 2,50 eurolla ja opiskelijat 3,50 eurolla.

Lomaviikon aikana tapahtumia on myös kirjastoissa. Ullavan kirkonkylän ja Rahkosen kirjastoilla järjestetään peli-illat, Lohtajan kirjastolla askartelua, pelejä ja leikkejä ja Kälviän kirjastossa iltakirjasto 1.-3. –luokkalaisille. Pääkirjastossa on keskiviikkona kolmikielinen satutuokio ja torstaina lukukoira paikalla.  

Tekemistä syyslomaviikolle järjestävät myös muun muassa Kieppi, 4H-yhdistys, Taito Keski-Pohjanmaa/Kankuri sekä Keski- ja Etelä-Pohjanmaan Martat ja UngMartha.

Lisää tietoa näistä ja monesta muusta syyslomaviikon aktiviteetistä löytyy oheisesta liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalveluiden koostamasta syyslomaviikon ohjelmasta. Osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautumiset, joten myös ne kannattaa tarkistaa ohjelmasta.

Sivun alkuun