Olet tässä

Virkistävää talviuintia VesiVeijarissa  

11.12.2017

 "Avanto" on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoin klo 15-21 sekä  lauantaisin klo 10-18. Hinta on 4,20€ (eläkeläinen 3,70€). On myös mahdollista ostaa edullisempi 10 kerran kortti, sillä talviuinti on koukuttava harrastus...


Uintikeskus VesiVeijarissa pääset nauttimaan talviuinnista erillisissä talviuintiin tarkoitetuissa tiloissa.

Avantomme on auki  21.10.2017-14.4.2018

avantouintiajat   klo   
   maanantai    15 -21
   keskiviikko    15-21
   lauantai    10-18


Poikkeavat ajat:


Avantouinti.jpgAvantouinnin kerrotaan purevan stressiin, virkistävän kehoa ja mielialaa sekä parantavan verenkiertoa ja kylmänsietokykyä. Edellä mainitut perustuvat avantouimareiden omiin kokemuksiin kylmästä vedestä. Myös reumaatikot ovat kertoneet kipujen lievittyneen avantouinnin aloittamisen jälkeen.

Saunasta ei ole hyvä mennä liian nopeasti avantoon eikä avannosta saunaan. Saunan ja avannon välinen lämpöero aiheuttaa sydämelle kovan rasituksen ja verenpaineen vaihtelu saattaa aiheuttaa huimauksen tunnetta. Avantoon mennessä muista, että kulkutiet ja portaat voivat olla liukkaita. Kulje rauhallisesti ja varoen.

Ensimmäisillä kerroilla kannattaa vain kastautua ja vähitellen pidentää aikaa. Avantouinti sopii lähes kaikille, mutta jos epäilet ongelmia terveytesi suhteen, käänny ensin lääkärin puoleen ja keskustele harrastukseen liittyvistä riskeistä. Sydänsairaiden ja astmaatikkojen tulee kuitenkin välttää avannossa uintia.


Sivun alkuun