Olet tässä

Taiteen perusopetus

LASTEN JA NUORTEN SANATAIDEKOULU - SANTTU

Yleistä

Sanataidekoulu aloitti toimintansa  Kokkolan seudun opistossa vuonna 2005.  Koulu antaa lakiin ja valtakunnalliseen yleiseen opetussuunnitelmaan perustuvaa taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille. Sanataidekoulu toimii opiston muusta toiminnasta poiketen vain suomenkielellä. Opetus tapahtuu iltapäivisin ja iltaisin.

Kokkolan lasten ja nuorten sanataidekoulu Santtu aloittaa syksyllä 2018 uudella ryhmällä. Haku on käynnissä kaikkille 2009-2010 syntyneille.
Sähköinen lomake ilmoittautumiseen TÄSTÄ
Haku päättyy tiistaina 8.5.2018 klo 16.00

Opetuksen rakenne

Sanataidekoulu on kuusivuotinen ja opetus alkaa yleensä perusopetuksen toiselta tai kolmannelta vuosiluokalta.

Sanataidekoulu tarjoaa monipuolista, laadukasta ja sanataiteen eri osa-alueet perusteellisesti kattavaa ohjausta lapsille ja nuorille. Opetus antaa oppialille kokemuksia tekstien tulkintaan, tekemiseen ja sisäistämiseen. Samalla kehitetään oppilaiden ajattelemisen taitoa ja luovuutta. Oppilas saa valmiuksia ja taitoa myös sähkösen median hallintaan.
Kolmena ensimmäisenä vuonna opetusta on kerran viikossa iltaisin kaksi oppituntia, yhteensä 66 tuntia. Kolmena jälkimmäisenä vuonna oppitunteja on pääsääntöisesti kolme kerran viikossa iltaisin, yhteensä 99 tuntia. Viimeisen vuoden päättötyö lisää opetusta 6 tunnilla.
Opetus järjestetään Kokkolan seudun opiston järjestämissä tiloissa.

Maksut

Sanataidekoulun lukuvuosimaksu on toistaiseksi 1-3 vsk 100 € ja 4-6 vsk 130 €. Se sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. Lisäksi oppitunneilla voidaan käydä teatterissa, elokuvissa, museossa ja taidenäyttelyssä ym., joista voi muodostua lisäkuluja. Niistä sovimme kuitenkin aina erikseen.

Eroamiset

Oppilaan huoltajan on ilmoitettava koulusta eroamisesta kirjallisesti. 

Kyselyihin vastaa Sixten Sandström 044-7809 532 Kokkolan seudun opisto,
sixten.sandstrom(at)kokkola.fi

KOKKOLAN LASTEN JA NUORTEN KUVATAIDEKOULU

Kuvataidekoulun sivuille tästä

Sivun alkuun