Olet tässä

Lohtajan Kirkonkylän koulu

Koulu on aloittanut toimintansa vuonna 1995, jolloin se keräsi yhteen siihen asti ympäri kirkonkylää koulua käyneet alakoulun oppilaat. Entinen pankki- ja kauppakiinteistö saneerattiin kouluksi vanhempien aloitteesta ja paljon töitä tehtiin myös talkoilla. Kirkonkylän koulu paitsi painottaa opetuksessaan hyviä tapoja, myös kannustaa oppilaita liikkumiseen ja terveisiin elämäntapoihin.

Koulussamme on lukuvuotena 2017-2018 oppilaita 60 luokilla 1-6, neljä opettajaa, avustaja ja yksi kiertävä erityisopettaja sekä koulun muuta henkilökuntaa. Lisäksi kolulun tiloissa toimii Lohtajan Kirkonkylän esiopetus, jossa on oppilaita 24, kaksi lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Tapahtumakalenteria pyritään päivittämään mahdollisimman usein. Toisinaan nettisivustomme päivitysohjelma ei aina toimi,  joten seuratkaa myös Wilmaa ja opettajien eri viestintävälineitä tarpeen mukaan.


Tapahtumakalenteri

Tammikuu

Musiikki-ja matematiikkaluokkien testaukset 2.lk

Kielisuihuihku 0.-1.lk alkaa viikolla 2


Helimikuu

Sanomalehti/mediataito viikko

Arviointikeskustelut

Pelastautumisharjoitus

Ystävänpäivätapahtuma oppilaskunnan hallituksen jäjrestämänä

6.lk uinnin hengenpelastauskerta

Talviharmonikkaviikon konsertti 2.lk ja 6.lk

Hiihtoviikko/retki

TALVILOMA VKO 9  Ilmoitusasioita

rvopo

Luokuvuosi jatkuu torstaina 4.1. 2018 lukujärjestyksen mukaan.

Arviointikeskustelut  1.lk 3.-4.lk ja 5.lk  käydään 6 .2. ja 12.2.  oppilaiden koulupäivä on klo 8-12. Muilla luokilla normaalit koulupäivät. 2.lk ja 6.lk arviointikeskustelupäivät käydään 16.4. ja 24.4 

Sivun alkuun