Mene sisältöön

Navigaatio

Liput jo ennakkoon! 


Useisiin Snellman-salin konsertteihin ja tilaisuuksiin voi hankkia liput kätevästi jo ennakkoon ja välttää näin "turhaa" jonottamista. Pääsylipun voi toki hankkia myös ovelta, jossa pääsääntöisesti myynti alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua. Snellman-salissa järjestettävissä konserteissa on yleensä istumapaikat. Istumakarttaan voi tutustua ennakkoon täällä.

Kokkolan Matkailun lipunmyyntipiste palvelee ostoskeskus Chydeniassa osoitteessa Tehtaankatu 3-5. Myyntipisteessä sijaitsevat Lipputoimiston ja Lippupisteen myyntipaikat. Kokkolan Matkailun lipunmyynti on avoinna toimiston aukioloaikoina. Puh. 040 8065 075.

Luckan i Karleby sijaitsee Kokkolan kirjaston tiloissa. Luckanissa sijaitsevat Lipputoimiston, NetTicketin ja Piletin myyntipisteet. Luckan on avoinna ma-pe 10-16, la 11-15 (Huom! kesälauantait 1.4.-30.9.suljettu). Puh. 050 3470 527.

Muina aikoina lipun voi ostaa eri lipunmyyntijärjestelmien puhelinvarauspalvelusta tai internetsivuilta, joissa tapahtuma on myynnissä:

- Lipputoimisto: puhelinvaraukset 06 8229 800 tai internetistä.
- Lippupiste: puhelinvaraukset 0600 900 900 (1,98€/min+pvm). Huom! Avoinna klo 7-22. Liput myös internetistä tai R-kioskeista.
- NetTicket: puhelinvaraukset 0600 399 499 (1,00 €/min+pvm) tai netistä.
- Piletti: E-liput sähköpostiin internetkaupasta. 

Lisäksi voit noutaa ennakkoon ostetun lipun R-kioskilta mikäli olet ostanut Tiketin, Lippupisteen, Lippupalvelun tai Menolipun tapahtumalippuja. Lunastamista varten tarvitset varausnumeron, jonka saat kyseisen lipputoimittajan verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta varauksen teon yhteydessä. Snellman-salia lähimpinä R-kioskit sijaitsevat Linja-autoasemalla ja Puutarhakadulla.


Lipputoimisto
Lippu.fi
     
      NetTicket
    
       Piletti
Tekstisi tulee tähän.

matkailu

Sivun alkuun