Mene sisältöön

Navigaatio

Meripuisto palvelee

Meripuisto toimii upeana virkistysalueena, tarjoten mahdollisuuksia uintiin, pelailuun, merellisiin aktiviteetteihin tai vain rantalomailuun. Meripuistosta lähtevät myös risteilyt saaristoon ja Tankarin majakkasaarelle. Lisää aktiviteetteja tarjoaa myös alueen vieressä sijaitseva Kokkola Camping.

Terminaali-kioski
M/s Jennyn lähtöterminaali sijaitsee Kokkolan pohjoispuolella upealla Meripuiston alueella, osoitteessa Meritie 7. Tarkempi sijainti löytyy alla olevasta kartasta, karttaa voi zoomata +/- -näppäimistä kartan oikeasta alareunasta.

Terminaalirakennuksessa toimivat Meripuiston kioski, m/s Jennyn lipunmyynti, uimarannan uimavalvonta sekä yleiset wc:t, jotka ovat avoinna terminaalin avoinnaoloaikoina. Terminaalin edustalla on runsaasti paikoitustilaa ajoneuvoille. Lisäksi kaupungin keskustaa lähinnä oleva uimaranta sijaitsee Terminaali-kioskin vieressä, etäisyys Meripuistosta keskustaan on n. 2,5 km. Terminaali avaa ovensa 1 tunti ennen laivan aikatauluvuorolähtöä. Kioskissa on tarjolla jäätelöä, laivalippuja sekä matkailuesitteitä Kokkolasta ja majakkasaari Tankarista.

Kesän uutuutena aivan terminaalin vieressä avaa ovensa Burger Village - uudentyyppinen ravintolakonsepti Kokkolassa.

Burger Village
Meritie 7
www.burgervillage.fi


Matkustajaterminaali

Burger Village
Tekstisi tulee tähän.

matkailu

Sivun alkuun