Mene sisältöön

Navigaatio

Ms Jenny

Ms Jenny
Hollannissa Foxholin telakalla vuonna 1978 valmistunut m/s Jenny kuuluu Suomen suurimpiin saaristoristeilijöihin. 177-paikkainen laiva on erittäin viihtyisä niin sisältä kuin ulkoa.

Aluksen pituus                    30 m
Leveys6 m
Uppouma128 btk
Moottoriteho2 x 127 hv
Miehistö 3 hlöä
Matkustajamäärä 177 hlöä  

Aurinkokansi
Meri-ilmasta nautit parhaiten m/s Jennyn aurinkokannella. Aurinkokansi on 35 henkilölle. Aurinkokannelta avautuu  takuulla upeat merimaisemat. Ota aurinkorasva ja kiikarit mukaan!

Katettu kansi
Katetulla peräkannella voit toivottaa ystäväsi ja vieraasi tervetulleeksi. Peräkannella voi myös istuskella ja kuunnella lokkien ja meren kohinaa sekä unohtaa kaupungin kiireet. Aluksella on kaksi wc:tä, jotka tilakokonsa vuoksi eivät sovellu esim. pyörätuolin kanssa matkaajalle. Tankarin saaressa on inva-wc.

Salonki ja ravintolapalvelut
Tunnelmallisessa salongissa on 72 pöytäpaikkaa. Tila on jaettavissa verhoilla kahdeksi pienemmäksi tilaksi. M/s Jennyn Café & Bar (A-oikeudet) palvelee koko merimatkan ajan. Tarjolla on pientä suolapalaa ja makeita herkkuja. Maista aitoa laivakaffia tai kokeile laivan omia nimikkodrinkkejä. Viileän jäätelöaltaan uumenista löytyy myös kesän kuumimmat jäätelöuutuudet. Salongissa voi tanssia aaltojen tahdissa ja juhlien aiheet voivat olla vaikkapa häät tai syntymäpäivät.

Aikatauluvuoroilla ruokailut tapahtuvat pääsääntöisesti majakkasaari Tankarin Caféssa. Tankarin Cafessa voit nauttia myös herkullisesta lohikeitosta,  muistathan varata risteilyliput sekä keiton etukäteen.

Tilausvuoroilla voimme räätälöidä risteilyn toiveittenne mukaisesti. Esimerkiksi m/s Jennyn illallisristeilyillä nautit noutopöydän antimista, auringon laskusta, merimaisemista ja hyvästä musiikista.  

Kokkolan Matkustajasatama
Kotisatamana m/s Jennyllä on Kokkolan uusi Meripuisto. Vuonna 2005 valmistuneen sataman tarkempi osoite on Meritie 7. Satama on aivan keskustan tuntumassa, kauniin kävelyreitin päässä. Alueella on parkkitilaa sekä suuri hiekkaranta ja hyvät uintimahdollisuudet.

Varustamon historiaa
Varustamotoimintamme aloitimme 1996. Yhtiömme harjoittaa saaristoristeily- ja ravintolatoimintaa omistamallaan saaristoristeilyalus m/s Jennyllä.

Ensimmäinen alus oli m/s Elbatar, johon mahtui 100 henkilöä. Alus tuli Kokkolaan Raumalta ja toimi Kokko Line Oy:n palveluksessa aina vuoteen 2002 saakka.

Toiminnan kasvaessa ja kysynnän lisääntyessä tuli aiheelliseksi hankkia suurempi alus m/s Jenny. 177-paikkainen m/s Jenny saapui Kokkolaan 4. joulukuuta 2001. Aluksen kunnostaminen alkoi heti ja kovan työn jälkeen oli jo risteilyliikenteessä keväällä 2002. M/s Elbatar myytiin Padasjoelle sisävesiliikenteeseen, jossa se edelleen on liikennöinnissä. 

M/s Jenny on mahdollistanut erilaiset tilaisuudet järjestettäväksi ja tuonut uusia mahdollisuuksia saavuttaa saariston houkutukset ja ihanuudet.

Vuonna 2007 hankittiin uusi alus m/s Jaana. Ketterä sisaralus m/s Jaana tuli Turun suunnalta, Rymättylästä ja aloitti liikennöinnin samana kesänä. Alus myytiin uudelle toiminta-alueelle 2015.

Varustamo toiminta jatkaa osana Kokkolan Matkailu Oy:n toimintaa ja vie yhä enemmän matkustajia merelle ja 7 Sillan Saaristoon niin aikatauluvuoroilla kuin tilausristeilyin.


Yhteystiedot
ms Jenny
Jari Sundbäck
aluksen päällikkö
puh. 044 7809 138
jari.sundback@kokkola.fi

ms jennyTekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun