Mene sisältöön

Navigaatio

Palvelut laivalla

Ms Jenny

Yritystilaisuudet ja ryhmäristeilyt
Lähde nyt ryhmäsi kanssa risteilylle kauniiseen saaristoomme nauttimaan makuelämyksistä ja maisemista. Entäpä miltä kuulostaa historiallinen Tankarin majakkasaari tai pelkkä muutaman tunnin risteily saaristossa. M/s Jenny soveltuu hyvin esim. asiakas -ja henkilökuntatilaisuuksiin, tyky-päiväohjelmaksi, kokouksiin sekä iltajuhliin. Yllätä aamupalaverilla ja vie ryhmäsi merelle.

Häät
M/s Jenny on suosittu häiden viettopaikka. Olipa ajankohtana aurinkoinen keskikesä tai tunnelmallinen elokuun ilta, on juhlanne takuulla unohtumaton. Vihkiminen voi tapahtua vaikkapa laivan kannella tai Tankarin ihastuttavassa puukirkossa vuodelta 1754. Tankarin kirkon suosio on kasvanut vuosi vuodelta enemmän. Laivan kannella voitte nauttia onnittelumaljat ja salongissa  merellisen buffé-aterian. Häävalssit onnistuvat aaltojen tahdissa orkesterin säestyksellä.

Aurinkokansi
Meri-ilmasta nautit parhaiten m/s Jennyn aurinkokannella. Aurinkokansi on 35 henkilölle. Aurinkokannelta avautuu  takuulla upeat merimaisemat. Ota aurinkorasva ja kiikarit mukaan.

Katettu välikansi
Katetulla peräkannella voit toivottaa ystäväsi ja vieraasi tervetulleeksi. Peräkannella voi myös istuskella ja kuunnella lokkien ja meren kohinaa sekä unohtaa kaupungin kiireet. Aluksella on kaksi wc:tä, jotka tilakokonsa vuoksi eivät sovellu esim. pyörätuolin kanssa matkaajalle. Tankarin saaressa on inva-wc.

Salonki ja aluksen ravintolapalvelut
Tunnelmallisessa salongissa on   n. 70 pöytäpaikkaa, tarvittaessa järjestyy lisäpaikkoja jonkin verran. M/s Jennyn Café & Bar (A-oikeudet) palvelee koko merimatkan ajan. Tarjolla on pientä suolapalaa ja makeita herkkuja. Maista aitoa laivakaffia tai kokeile laivan omia nimikkodrinkkejä. Viileän jäätelöaltaan uumenista löytyy myös kesän kuumimmat jäätelöuutuudet. Salongissa voi tanssia aaltojen tahdissa ja juhlien aiheet voivat olla vaikkapa häät tai syntymäpäivät.Aikatauluvuoroilla ruokailut tapahtuvat pääsääntöisesti majakkasaari Tankarin Caféssa. Tankarin Cafessa voit nauttia myös herkullisesta lohikeitosta,  muistathan varata risteilyliput sekä keiton etukäteen. Tilausvuoroilla voimme räätälöidä risteilyn toiveittenne mukaisesti. Esimerkiksim/s Jennyn illallisristeilyillä nautit noutopöydän antimista, auringon laskusta, merimaisemista ja hyvästä musiikista.  

Solmi sopimuksesi veden äärellä
Solmi sopimuksesi veden äärellä
Lounaille laineille
Lounaille laineille

Salonki palveluksessa
Salonki palveluksessa

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun