Mene sisältöön

Navigaatio

Info 

Huomioitahan seuraavat seikat saapuessasi tapahtumaan!

Tapahtuman turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi tapahtuma-alueiden toimintoja valvotaan ja rajoitetaan. Seuraavassa alueita koskevat erillismääräyksiä. 

1 Omien ilotulitteiden ja alkoholijuomien tuominen alueelle on kiellettyä. Ilotulitteiden varomaton käsittely ja niiden käyttäminen aiheuttavat suuren riskin tapahtumalle ja yleiselle viihtyvyydelle. Tästä syystä järjestäjänä rajoitamme omien ilotulitteiden tuontia tapahtuma-alueille.

2 Kauppatorin alue on aidaton.

3 Sateenvarjoja ei suositella tuotavan tapahtuma-alueelle, sillä ne aiheuttavat turvallisuusriskin sekä avattuina rajoittavat lavalle näkemistä.

4 Lasereiden, lasipullojen, tölkkien ja purkkien, aseiden ja ilotulitteiden tuominen tapahtuma-alueille on kielletty. 

5 Videokuvaaminen, äänittäminen ja ammattimainen valokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Järjestäjä toivoo yleisön noudattavan artistin toivetta ja artistin järjestäjälle asettamia ehtoja. 

6 Äänentoiston aiheuttama äänenpaine ja melutaso ylittää normaalin. Tästä syystä järjestäjä suosittelee kuulosuojaimien tai kertakäyttöisten korvatulppien käyttöä.

7 Molempina tapahtumailtoina esiintymislavoilla käytetään valoefekteja, jotka voivat aiheuttaa oireita tiettyjä sairauksia poteville (mm. migreeni, epilepsia). Järjestäjä toivoo jokaisen kävijän sovittavan esityksen seurantansa omaan kuntoonsa peilaten.

8 Lauantai-iltana toteutetaan suuri ilotulitusshow. Shown turvamääräysten vuoksi järjestäjä rajoittaa liikkumista ja kulkuneuvojen parkkeerausta lähialueella. Kaupungintalon viereisillä P-alueilla ja kaupungintalon takana olevalla puistoalueella on oleskelu ja ajoneuvojen parkkeeraaminen kiellettyä. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista ilotulituksen aiheuttamista vahingoista. Tästä rajoituksesta tiedotetaan myös paikallislehdissä sekä opastein P-alueen liikennemerkkitolpissa. Lisäksi Torikatu pidetään suljettuna turvallisuussyistä koko tapahtuman aikana. 

9 Tapahtuma-alue Kauppatori säilyy avoimena tapahtuman aikana. Ainoastaan tapahtuman huoltoalue pysyy suljettuna koko tapahtuman ajan.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Kauppatorinkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä tapahtuman ajaksi. Osa Kauppatorinkadusta (Sokos Hotel Kaarlen edusta) suljetaan molemmilta puolin jo torstaina. Ns. Fennia-talon edustan pysäköintiruudut jäävät talossa asioivien käyttöön kunnes lopullinen sulku astuu voimaan pe klo 17.00. Sulut puretaan niiltä osin kuin ne rajoittaisivat liikennettä sunnuntaina klo 02.00 mennessä. Torikatu Kauppatorin kohdalta on suljettu liikenteeltä pe klo 17.30–00.30 ja la klo 17.00–00.30. Perjantain Samba el Gambon Venetsialaiskulkue aiheuttaa hetkellisiä muutoksia liikenteeseen Kauppatori-Torikatu-Isokatu-Pitkänsillankatu-Rantakatu-Torikatu-Kauppatori –akselilla klo 17.45-18.30 välillä.

PYSÄKÖINTI

Pysäköintitilaa tapahtuma-alueen lähistöllä on rajoitetusti. Paikoitusalue Kaupungintalon ja virastotalon välissä ja Kaupungintalon takana ovat toiminnassa, mutta niihin ajoneuvoliikenne toimii Virkakujan kautta. Vaatturinkatua pitkin ei ole pääsyä kyseisille P-alueille. P-alueiden käyttöä rajoitetaan kuitenkin ilotulitusmääräysten vuoksi lauantaina 25.8. klo 23.30 alkaen, jolloin ne eivät ole käytössä. Kaupungintalon takainen parkkialue on varattu henkilökunnan käyttöön.

ILOTULITUSJÄRJESTELYT

Suuren ilotulitusohjelman turvamääräysten vuoksi rajoitamme liikkumista ja parkkeerausta Kaupungintalon viereisillä P-alueilla ja Kaupungintalon takana olevalla puistoalueella lauantaina 25.8.2017 klo 23.30–00.30. Tuolloin alueilla oleskelu ja ajoneuvojen parkkeeraaminen ovat kiellettyjä.
Järjestäjä ei vastaa mahdollisista ilotulituksen aiheuttamista vahingoista.Kokkolan Venetsialaiset

Tekstisi tulee tähän.


matkailu

Sivun alkuun