Mene sisältöön

Navigaatio

Hotellit 

Hotel Kokkola

Tervetuloa vieraaksemme! Hotel Kokkola on viihtyisä, tunnelmallinen ja tasokas kaupunkihotelli Kokkolan sydämessä. Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta ja kellarikerroksen parkkihallin. Saatavilla myös perhehuoneita ja -huoneistoja.
Rantakatu 14, 67100 Kokkola
puh. 06 8241 000
www.hotelkokkola.fiFinlandia Hotel Seurahuone

Yksityistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1894. Finlandia Hotel Seurahuone tarjoaa majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita Kokkolan keskustassa, vanhankaupungin kupeessa. Ota yhteyttä myyntimme, palvelemme Teitä ilolla!
Torikatu 24, 67100 Kokkola
puh. 020 7959 600
www.seurahuone.comOriginal Sokos Hotel Kaarle
Hyvä syy vierailla luonamme - helppo tulla, mukava olla. Monipuolisen ravintolamaailman lisäksi tarjoamme majoitusta uusituissa, valoisissa ja viihtyisissä huoneissa. Tervetuloa viihtymään kanssamme.
Kauppatori 4
puh. 020 780 8900
www.sokoshotels.fiHotelli Nukkumatti
Lämminhenkinen ja rauhallinen Hotelli Nukkumatti sijaitsee aivan Kokkolan keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla ja lähtiessä löytyy oikea reitti vaivattomasti. Hotellissamme on 51 viihtyisää huonetta, joita on uusittu kuluneen vuoden aikana. Saunallisia huoneita on neljä ja invahuoneita kaksi. Olemme uusineet myös sänkyjämme sekä kaikkien huoneitten peitot ja tyynyt.
Rautatienkatu 10, 67100 Kokkola
Puh. 06 8243 200 e-mail: nukkumatti@picante.fi
www.hotellinukkumatti.fi 

Hotel Kokkola
Hotel Kokkola

Finlandia Hotel Seurahuone
Finlandia Hotel Seurahuone

Original Sokos Hotel Kaarle
Original Sokos Hotel Kaarle

Hotelli Nukkumatti
Hotelli Nukkumatti

Tekstisi tulee tähän.

matkailu

Sivun alkuun