Mene sisältöön

Navigaatio


Lähellä

Kalajoki


VALLOITA KALAJOKI – JA ANNA SEN VALLOITTAA!

Kalajoki tunnetaan komeista Hiekkasärkistään ja pitkästä rantaviivastaan, jotka tekevät paikasta eksoottisen vierailukohteen kesät talvet. Perämeren rannalla, valtatie 8:n varrella sijaitseva Kalajoen Hiekkasärkkien alue on kompakti lomanviettokohde, jossa kaikki on kävelymatkan päässä ja palvelutarjonta runsas.
Kalajoki on vesipetojen suosikkikohde, jossa vauhdikkaan kesäpäivän voi viettää vaikkapa vesipuistossa liukumäkiä laskien, meressä ja kylpylän poreissa polskien tai meren aalloissa surffaten. Huimapäiden seikkailupuistossa puolestaan seikkaillaan puihin rakennettuja ratoja pitkin ja lasketaan seikkailutornista Suomen pisintä vaijeriliukua dyynien yllä. Hyvässä seurassa voi lähteä kokeilemaan myös sup-lautailua, pelaamaan frisbeegolfia tai kurvailemaan kartingia. Talvella jäätynyt meri ja lumiset hiekkadyynit ovat mykistäviä näkyjä, joiden äärellä kelpaa hiihtää, luistella tai moottorikelkkailla. 
Irrottaudu arjesta, pakkaa reppuun sopivasti seikkailumieltä ja suuntaa Kalajoelle rentoutumaan ja iloitsemaan perheen tai ystävien kanssa. Kalajoen kiinnostavat kohteet ja valloittavat aktiviteetit ovat ihan lähellä!

Monipuolisia majoituskohteita Kalajoella:

• luksusta lomaan Kalajoen Keskusvaraamon upeissa loma-asunnoissa ja mökeissä

• useita merenrantahotelleja sekä maineikas kylpylähotelli Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

• Suomen parhaimmistoon kuuluva leirintäalue meren rannalla

Tekemistä ja näkemistä Kalajoella:

Kylpylä SaniFani
Vesipuisto JukuPark
Seikkailupuisto Pakka
Kalajoki Golf
Lohilaakso
Meriluontokeskus
Tapion Tupa ja Maauimala Tapioland
Meriretket Maakallaan ja Ulkokallaan
Melontaretket Rahjan saaristoon

www.visitkalajoki.fi

Kalajoen ranta


Kalajoki


Vesipuisto JukuPark


matkailu

Sivun alkuun