Olet tässä

Asiakas- ja potilastietoja koskevia muutoksia Soiten aloittaessa toimintansa

14.12.2016

Terveydenhuollon potilasrekisterin ja sosiaalihuollon henkilörekisterin pitäjä on 1.1.2017 alkaen Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelu kuntayhtymä Soite. Kokkolan soten vanhat terveydenhuollon potilastiedot ja sosiaalihuollon asiakasrekisteri siirtyvät uudelle rekisterinpitäjälle.

Jos olet tehnyt valtakirjan asioiden hoitamista varten tai sopimuksen sähköiseen asiointiin Kokkolan terveyskeskuksessa, ovat ne voimassa myös Soitessa. Soiten potilastietojärjestelmässä ei voi asettaa kieltoja tietojen luovuttamiseen Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän terveydenhuollon toimintayksiköiden välille.

Potilastietojen siirtyminen Omakantaan

Teknisistä syistä johtuen potilastiedot eivät siirry tammikuun 2017 aikana Soitesta Kelan potilastiedon arkistoon eikä Omakantaan.

Potilastiedot siirretään takautuvasti Kelan potilastiedon arkistoon sekä Omakantaan helmikuun alussa 2017.

Katkos reseptien uusimispyynnöissä Omakanta-palvelussa

Kelan Omakanta-palvelussa ei voi kohdistaa sähköisen lääkemääräyksen uudistamispyyntöjä Kokkolan terveyskeskuksen toimipisteisiin ajalla 28.12- 4.1.2017.

Kokkolan terveyskeskuksen toimipisteitä ovat tiimit (1,2,3,4), Koivuhaka, Lohtaja, Ullava, Kälviä, Kruunupyy, Alaveteli ja Teerijärvi.

Lääkemääräykset on mahdollista uusia apteekissa tai terveyskeskuksessa Omakanta-palvelun katkoksen aikana.

Suoramaksut ja E-laskut

Sopimukset siirtyvät Soitelle automaattisesti. Muutos ei aiheuta toimenpiteitä asiakkaalle.

Sivun alkuun

Päivitetty 14.12.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta