Olet tässä

Asiointipalvelu eKokkola.fi on uudistunut

1.2.2016

Uudistettu sähköinen asiointipalvelu eKokkola.fi on otettu käyttöön. Uudistuksella pyritään parantamaan sähköisten palveluiden käytettävyyttä. Erityisesti palveluiden mobiilikäyttö tulee helpottumaan päätelaiteriippumattomuuden myötä.

Ulkoasua on uudistettu entistä selkeämmäksi. eKokkolan uusi ulkoasu noudattaa kaupungin verkkosivujen ilmettä. Uudistuksella on haluttu parantaa käytettävyyttä. Palvelut on tuotu entistä paremmin esille ja jokaisella palvelukategorialle on luotu oma ikoninsa, mikä helpottaa osaltaan navigointia ja tunnistamista.

Uudistetussa asiointipalvelussa palveluita voi hakea, suodattaa ja merkitä suosikiksi. Lisäksi palveluita koskevat tiedotteet ovat näkyvillä samalla sivustolla.

Myös uudistetussa palvelussa osa palveluista vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Uusia sähköisiä palveluja lisätään asiointipalveluun sitä mukaa, kun niitä valmistuu.

Uudistus on toteutettu yhteistyössä muiden samaa Kuntalaistili -järjestelmää käyttävien kuntien kanssa. Kuntalaistili –järjestelmässä mukana ovat Hamina, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Jyväskylä, Kokkola, Kotka, Lahti, Nastola, Orimattila, Pori, Pyhtää.

eKokkola.fi -asiointipalvelun löydät osoitteesta https://ekokkola.fi. Palveluun pääsee myös kaupungin verkkosivuilta kohdasta Asioi verkossa, eKokkola.

Päivitetty 1.2.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta