Olet tässä

Vuoden 2016 avustukset

7.3.2016

Kokkolan kaupunginhallitus, kulttuuri- ja nuorisolautakunta sekä liikuntalautakunta julistavat Kokkolan kaupungissa toimivien järjestöjen haettavaksi avustuksia vuoden 2016 toiminnan tukemiseen.

Hakulomakkeet ja tarkemmat ohjeet avustuksien hakemisesta löytyvät verkkosivuilta kohdasta Asiointi ja neuvonta, Lomakkeet. Tietoa hakemisesta ja hakulomakkeita saa myös kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä, aluetoimistoista sekä ko. toimialan asiakaspalvelupisteestä.

Kulttuuri- ja nuorisolautakunta

Kulttuuri- ja nuorisolautakunta myöntää avustuksia sekä kulttuuritoimintaan että nuorisotoimintaan. Lautakunta myöntää kulttuuritoimintaan liittyviä projektiavustuksia järjestöille, ryhmille ja yksityishenkilöille sekä vuokra-avustusta kulttuuriyhdistyksille, yksittäiselle taiteilijalle tai taiteilijaryhmälle. Lautakunta painottaa vuoden 2016 avustusjaossa kulttuurihankkeita, jotka kohdistuvat lapsiin ja lapsiperheisiin.

Nuorisotoimintaan myönnetään sekä erityisavustuksia että kohdeavustuksia.

Kulttuuri- ja nuorisolautakunnalle osoitettavat, kulttuuri- ja nuorisotoimintaan liittyvät avustushakemukset toimitetaan kaupungin kirjaamoon vapaasti vuoden 2016 aikana. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Liikuntalautakunta

Liikuntalautakunta myöntää urheiluseuroille nuorten alle 18-vuotiaiden ohjaustoiminta- ja kartta-avustuksia. Haku 15.12. mennessä.

Lisäksi lautakunta myöntää urheiluseuroille ja liikuntaa järjestäville yhdistyksille koulutus- ja kohdeavustuksia. Ne ovat haettavissa koko vuoden ajan.

Kaupunginhallitus

Kaupunginhallitus myöntää avustuksia yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen toimintaan, joiden toimiala ei kuulu kulttuuri- ja nuoriso- ja liikuntalautakunnan avustuksien piiriin.

Lisäksi kaupunginhallitus myöntää avustuksia ystävyyskaupunkitoimintaan yhdistyksille, järjestöille, yhteisöille, kouluille ja yksityisille henkilöille.

Kaupunginhallitukselle osoitetut avustushakemukset on toimitettava kaupungintalon kirjaamoon viimeistään torstaina 31.3.2016 klo 15.00 mennessä.

Sivun alkuun

Päivitetty 7.3.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta