Olet tässä

Kokkolan palvelut myös arabiaksi Infopankki.fi -sivustolla

17.2.2016

Kokkolan palveluista on nyt julkaistu arabiankieliset sivut monikielisessä Infopankki –palvelussa, joka tarjoaa tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Kokkolan palveluista tietoa Infopankista löytyy arabian lisäksi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Infopankki.fi -sivustolle on koottu kattavasti tietoa 12 eri kielellä muun muassa elämisestä ja työskentelystä sekä asumisesta ja terveydenhuollosta Suomessa. Sivusto palvelee Suomeen muuttoa suunnittelevia tai täällä jo asuvia henkilöitä, mutta myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

Infopankkia julkaisee Helsingin kaupunkin. Eri viranomaistahojen kanssa yhteistyössä tuotetun ja Infopankki-toimituksen ylläpitämän yleisen tietosisällön lisäksi sivustolta löytyy aluekohtaisia paikallistietosivuja, joiden päivityksestä vastaa kukin jäsenkunta itse. Kokkolan paikallistietosivut julkaistiin viime vuoden helmikuussa ja sivut päivitettiin marras-joulukuussa.

Infopankin Kokkolan paikallistieto-osioon on linkitykset Kokkolan kaupungin verkkosivuilta, muun muassa englanninkieliseltä etusivulta ja kustakin palvelusta (Services).  

Infopankki.fi –sivusto on toteutettu responsiivisesti, joten sitä on helppo käyttää eri laitteilla, kuten kännykällä ja tabletilla. Paikallistietosivut ovat helposti löydettävissä, sillä kunnat näkyvät kaikilla sivuilla ja kuntatiedolle on palvelussa oma symboli.

Sivun alkuun

Päivitetty 25.2.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta