Olet tässä

Kaupungintalolla valmistaudutaan tuleviin työympäristömuutoksiin

24.5.2016

Kesäkuun alusta lähtien kaupungintalon kerroksiin pääsee ainoastaan kulkuavaimella. Tällä valmistaudutaan jo kaupungintalon remontin jälkeisiin työympäristömuutoksiin. Kaupungintalolla asioivat pääsevät kulkemaan 1. kerroksen asiakaspalvelupisteisiin kuten tähänkin saakka.

Kaupungintalon kerroksien sulkemisella pyritään parantamaan ja selkeyttämään asiakaspalvelua. Asiakas pystytään ohjamaan sovittuna aikana heti oikeaan palvelupisteeseen.

Käytännössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien edustajien kanssa sovitaan etukäteen tapaamisajat. Tapaamiset voidaan järjestää joko 1. kerroksen tiloissa tai kaupungintalolla asioivat käydään noutamassa 1.kerroksesta sovittuna aikana muiden kerrosten työ- tai kokoustiloihin. Käytännöllä tarkoituksena on myös kehittää työrauhaa ja -turvallisuutta.

Kaupungintalon uusiutuvasta työympäristöstä ja uudessa ympäristössä toimimisesta järjestettiin kaupungintalon - ja sinne remontin jälkeen sijoittuvalle henkilöstölle tiedotus- ja keskustelutilaisuus 18.5. Tavoitteena on, että kaupungintalon D-siipi on muuttovalmiina tammikuussa 2017. B-siiven on tarkoitus valmistua vuoden 2017 aikana ja A-siiven puolestaan vuoden 2018 aikana.

Päivitetty 24.5.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta