Olet tässä

Kokkolan Matkailumajakka Erkki Ahtiaiselle

21.1.2016

Kokkolan Matkailumajakka -palkinto on myönnetty tänä vuonna Kokkola-Campingin toimitusjohtaja Erkki Ahtiaiselle. Palkinto luovutettiin Ahtiaiselle Matka 2016 -messujen yhteydessä torstaina 21.1.2016 Visit Kokkolan messuosastolla 6n119.

Erkki Ahtiainen on työskennellyt matkailun parissa reippaasti yli parinkymmenen vuoden ajan. Kaupungin omistaman Kokkola-Camping -leirintäalueen yrittäjänäkin hän on ehtinyt toimia lokakuusta 2008 saakka.

Pitkään kokemukseensa pohjaten hän on kehittänyt leirintäaluetta määrätietoisesti yhteistyössä kaupungin kanssa. Pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta kehitystyöstä yhtenä osoituksena on, että karavaanarit valitsivat Kokkola-Campingin vuoden 2015 parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi.

Ahtiaisen johdossa leirintäalueelle on lähes vuosittain tehty jotakin uutta. Jatkuva kehitystyö onkin tärkeää, sillä asiakkaat odottavat leirintäalueen täyttävän tietyt laatukriteerit. Menestyvä leirintäalue hyödyttää laajemminkin Kokkolaa ja kokkolalaisia yrityksiä, sillä suurimman osan leirintäalueella majoittuva matkailija kuluttaa muualla paikkakunnalla.

Ahtiainen ei ole pelkästään keskittynyt leirintäalueen kehittämiseen, vaan hän on osallistunut aktiivisesti koko matkailuelinkeinon kehittämiseen Kokkolassa. Ahtiainen on Kokkolan Matkailu Oy:n johtoryhmän monivuotinen jäsen. Lisäksi hänet on voinut tavata monituisissa matkailutapahtumissa markkinoimassa Kokkolaa.

Kokkolan Matkailumajakka – palkinto myönnetään vuosittain matkamessujen yhteydessä henkilölle tai organisaatiolle, joka on teollaan tai toiminnallaan edistänyt Kokkolan alueen matkailua ja tehnyt töitä aluemarkkinoinnin hyväksi. Palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 Blue1:n toimitusjohtaja Stefan Wentjärvelle. Sen jälkeen palkinnon ovat saaneet kapellimestari Sakari Oramo, Kokkola Cup ja Kokkolan Tiikerit.

Sivun alkuun

Päivitetty 22.1.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta