Olet tässä

Omakotitalotonttien yhteishaku alkanut

19.10.2016

Uusia keväällä 2017 rakentamiskelpoisia omakotitontteja on haettavana Halkokarin suunnalla Vikåntien itäpuolisella Aprikoositien varrella 32 kpl ja Isokylässä Hangaksen kaava-alueella Kultapiiskuntien varrella 24 kpl. 

Lisäksi on haettavana Nuolipurolla noin 13 kpl aiemmin jaossa olleita tontteja, joilla noudatetaan jo toteutunutta rakennustapaa ja -määräyksiä. Myös Kälviän, Lohtajan ja Ullavan alueella on jo aiemmin jaossa olleita omakotitontteja ja rakennuspaikkoja yhteensä noin 80 kpl.

Tontteja voivat tässä yhteishaussa oikeutettuja hakea vain sellaiset luonnolliset henkilöt, joiden tarkoituksena on rakentaa omakotitalo omaan asuinkäyttöön. Ammattirakentajille tai muutoin myyntiin tulevien omakotitalojen tontit ovat haettavissa myöhemmin.

Omakotitalotonttien hakuaika on 19.10.–11.11.2016. 

Tonttihakemukset on jätettävä viimeistään pe 11.11.2016 klo 16.00 mennessä teknisen palvelukeskuksen maapolitiikkapalvelujen tulosyksikköön (Kokkolan kaupungintalo III kerros B-osa, osoite Kauppatori 5).

Samasta paikasta saa myös hakemuskaavakkeita ja tarkempia tietoja haettavista tonteista. Tietoja jaettavista tonteista saa myös internetistä osoitteesta www.kokkola.fi, missä löytyy kaikki tarvittava tieto uudesta e-tonttipalvelusta. Tänne rekisteröitymällä voi myös hakea sähköisesti nyt jaettavia tontteja.

Tonttien valintajärjestys arvotaan hakijoiden kesken. Tonttien arvontatilaisuus järjestetään tiistaina 15.11.2016 klo 18.00 Kokkolan kaupungintalon valtuustosalissa, jolloin tontinhakijan on oltava itse tai valtuutettuna paikalla. Osoite on Kauppatori 5, Kokkola.

Kaupunki poistaa tonteilta puuston ja hakkuutähteet ennen tonttien luovuttamista. Yksittäisiä maisemapuita pyritään kuitenkin säilyttämään.

Liitteenä Kokkola-lehdessä 19.10. julkaistu lehti-ilmoitus tonttihausta.

Sivun alkuun

Päivitetty 19.10.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta