Olet tässä

Maahanmuuttajien tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelut yhdestä palvelupisteestä

12.9.2016

Maahanmuuttajia varten on 6.9. avattu matalan kynnyksen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelu (TNO). Tavoitteena on edistää maahanmuuttajien kotoutumista, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. 

Palvelupiste toimii Vingenkadun kiinteistössä (Puutarhakatu 2, Kokkola) samoissa tiloissa Nuorisokeskus Vingen ja Ohjaamon kanssa.  Palvelupiste on avoinna tiistaisin klo 12 – 16 ja torstaisin klo 12 – 18. Tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelu on kaikille maahanmuuttajille avoin. Neuvontakoordinaattorina pisteessä toimii Tuula Löf. 

Palvelupiste kuuluu yhtenä toimenpiteenä Osana –hankkeen toimintaan. Hankkeessa kehitetään ja toteutetaan maahanmuuttajien osallisuutta ja työllistymistä edistäviä palveluja. 

ESR -rahoitteisen Osana-hankkeen päätoteuttaja ja hallinnoija on Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä. Kokkolan kaupunki vastaa osatoteuttajana TNO-palvelun lisäksi alueen maahanmuuttajatyötä tekevien ja kohderyhmän verkostoyhteistyön kehittämisestä.

Tavoitteena on, että TNO-palvelu siirtyy Osana-hankkeen päättymisen (31.12.2018) jälkeen kaupungin normaaliksi palvelutoiminnaksi. 

ESR-hanke


Sivun alkuun

Päivitetty 12.9.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta