Olet tässä

Palvelusetelin palveluntuottajahaku Soitessa vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun järjestämisessä

14.11.2016

Palveluntuottajahaku vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palvelusetelitoimintaan avataan nyt Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa. Soite ottaa käyttöönsä 1.1.2017 alkaen palvelusetelin vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun järjestämisessä.

Kokkolan sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä Peruspalveluliikelaitos Jytassa on palveluseteli käytössä vanhuspalveluiden kotihoidossa, tilapäisessä kotihoidossa ja Jyta-alueella myös vanhuspalveluiden tukipalveluissa. Tämä toiminta jatkuu myös Soiten aloittaessa 1.1.2017.

Palvelusetelitoimintaa varten järjestettävä palveluntuottajahaku käynnistyy 14.11.2016 palse.fi -portaalissa, jossa rekisteröityneet palveluntuottajat voivat ilmoittaa tietonsa ja täyttää Soiten palvelusetelitoimintaa varten laatimat hakemuslomakkeet.

Palveluntuottajahaku on jatkuva.

Palveluseteli on yksi tapa tarjota kuntalaisille palveluita kunnan oman tuotannon ja kunnan ostaman palvelun lisäksi.

Palvelusetelillä asiakas voi hankkia sosiaali- ja terveysalan palvelua niin, että hän itse valitsee palveluntuottajan omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaisesti kunnan hyväksymistä palveluntuottajista.

Palvelusetelimallin tavoitteena on lisätä asiakkaan valinnan mahdollisuuksia, parantaa palvelujen saatavuutta, monipuolistaa palveluntuotantoa sekä edistää kuntien, elinkeinotoimen ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyötä.

Lisätiedot:
palvelualuejohtaja Miia Luokkanen, miia.luokkanen(at)kokkola.fi
toimistosihteeri Tanja Kupila, tanja.kupila(at)kokkola.fi

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloittaa toimintansa 1.1.2017. Soite yhdistää toiminnallisesti samaan organisaatioon Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Kiurun (mukaan lukien Peruspalveluliikelaitos Jytan), Kokkolan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä Perhon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut.

Sivun alkuun

Päivitetty 14.11.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta