Olet tässä

Kokkolan vuoden 2016 työmatkapyöräilijä Kälviältä

10.5.2016

Järjestyksessään seitsemäs Kokkolan työmatkapyöräilijä on Tapani Ojala, joka työskentelee hitsarina Best Hall Oy:llä Kälviällä.

Vuoden työmatkapyöräilijäksi tuli ennätysmäärä - eli 64 ehdotusta. Työmatkapyöräilijäksi ehdotettiin 38 eri henkilöä.  Muutamia pyöräilijöitä ehdotettiin siis useamman kerran. Kaikki ehdokkaat olivat pyöräilyn, ja varsinkin työmatkapyöräilyn vankkumattomia kannattajia, joten liikuntapalveluilla oli vaikea valinta tehtävänään.

Vuoden työmatkapyöräilijä Tapani Ojala on pyöräillyt jo usean kymmenen vuoden ajan kotoaan Peltokorvesta työpaikalleen Best Hallille. Edestakainen työmatka on noin 20 km. Täten  pyöräilykilometrejä kertyy vuoden aikana useampi tuhat. Paukkupakkaset tai puolen metrin lumikinokset eivät ole olleet esteenä Ojalan työmatkapyöräilylle.

Ojalan mukaan ilman työmatkapyöräilyä ja sen mukaista kunnosta huolehtimista terveys ei olisi kestänyt näin hyvänä kaikkia työvuosia. Myös Ojalan perhe harrastaa aktiivisesti pyöräilyä.

Työnantajana Best Hall Oy tunnetaan hyvänä esimerkkinä työntekijöidensä kannustamisessa liikuntaan sekä hyvinvointiin. Erilaiset liikuntakampanjat sekä liikunnalliset henkilöstöetuudet ovat arkipäivää Best Hall Oy:n työntekijöille.

Päivitetty 10.5.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta