Du är här

Tjänsterna i Karleby också på arabiska på webbplatsen Infobanken.fi

22.2.2016

Sidor på arabiska med lokal information om tjänsterna i Karleby för dem som planerar att flytta eller redan har flyttat till Finland har publicerats. Förutom på arabiska är informationen tillgänglig också på finska, svenska, engelska och ryska.

Webbplatsen Infobanken.fi samlar information på 12 olika språk bland annat om hur det är att leva, arbeta och bo i Finland samt om den finländska hälso- och sjukvården. Infobanken är nyttig för personer som planerar att flytta eller redan har flyttat till Finland och hjälper även myndigheter i deras flerspråkiga kommunikation.

Infobanken upprätthålls av Helsingfors stad. Utöver den information som produceras i samarbete med olika myndigheter och den information som Infobankens redaktion upprätthåller finns det på webbplatsen sidor med lokal information som varje medlemskommun upprätthåller själv. Sidorna med lokal information om Karleby öppnades i februari förra året och uppdaterades i november-december.

Från Infobankens del med lokal information om Karleby finns länkar till Karleby stads webbsidor, bl.a. till den engelskspråkiga första sidan och till de olika tjänsterna (Services).

Infobanken.fi är responsiv och därför lätt att använda med olika hjälpmedel, till exempel mobiltelefon eller pekplatta. Det är lätt att hitta sidorna med lokal information, eftersom kommunerna är synliga på varje sida och tjänsten har en egen symbol för kommuninfo.

Upp

Uppdaterad 25.2.2016 | Skicka respons | Skriv ut