Olet tässä

Kaupungin avustukset yhdistyksille ja yhteisöille haettavina

25.1.2017

Kokkolan kaupungin varoista vuonna 2017 myönnettävät avustukset yhdistyksille ja yhteisöille on haettavina. Avustuksia myöntävät kaupunginhallitus, kulttuuri- ja nuorisolautakunta sekä liikuntalautakunta niiden määrärahojen puitteissa, jotka niillä on käytettävissä tähän tarkoitukseen.

Pääpiirteissään toimintamalli avustuksien myöntämisessä on sama kuin ennen, mutta muutamia muutoksia menettelyyn on tehty.  Kaupungin talousarviossa ei enää suoraan myönnetty kohdeavustuksia tapahtumille tai tilaisuuksille. Avustuksiin suunnatut varat on siirretty toimialojen alaisuuteen niiden toiminta-alueen mukaisesti. Toimialat tekevät päätökset avustettavista kohteista hakemusten perusteella.

Kaupunginhallitukselta avustusta voi hakea sellaisiin kohteisiin, jotka eivät kuulu kulttuuri-, nuoriso- tai liikuntalautakunnan alaan. Avustusta voi hakea joko kaupunginhallitukselta tai yhdeltä lautakunnalta, ei usealta tahoilta samanaikaisesti.

Kaupunginhallituksen avustukset on tarkoitettu tapahtuman tai hankkeen toteuttamiseen tai muuhun yksilöitävään kohteeseen, ei toiminnan yleiskuluihin. Haettaessa on hyvä mainita, toivotaanko kaupungilta näkyvyyttä tapahtuman käsiohjelmassa tai vastaavassa aineistossa.

Kaupunginhallitukselle osoitetut avustushakemukset on toimitettava 30.3.2017 kello 15.00 mennessä kaupungin kirjaamoon. Tavoite on, että kaikki kaupunginhallitukselle vuoden 2017 aikana kohdistetut avustushakemukset toimitetaan tämän hakuajan puitteissa.

Mikäli varoja tässä haussa jää jakamatta, saatetaan avata uusi haku myöhemmin. Asiasta tehdään silloin erillinen päätös, ja hausta ilmoitetaan erikseen.

Kaikkien avustusten hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät kaupungin www-sivulta. Tietoa hakemisesta ja hakulomakkeita saa myös kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä, aluetoimistoista sekä kyseisen toimialan asiakaspalvelupisteestä.

Sähköinen haku on käytössä kulttuuritoiminnan avustuksissa, muissa avustuksissa toimitaan toistaiseksi kirjallisen haun kautta.

Sivun alkuun

Päivitetty 26.1.2017 | Lähetä palautetta | Tulosta