Olet tässä

Chydeniuksen koulun KVR-urakasta solmittiin sopimus

15.1.2018

Kokkolan kaupunki ja Peab Oy ovat solmineet sopimuksen Chydeniuksen koulun kokonaisvastuu (KVR)-urakasta. Uudisrakennus, jonka bruttoala on 5155 brm², toteutetaan Chydeniuksen koulun nykyiselle tontille. Nykyisen koulurakennuksen purkutyöt sisältyvät urakkaan.

Uudisrakennus toteutetaan avoimena oppimisympäristönä ja sinne tulee sijoittumaan esiopetus sekä perusopetuksen vuosiluokat 1−6. Tiloissa tullaan myös järjestämään ruotsinkielisten vuosiluokkien 7−9 teknisen työn opetusta. Rakennustyöt tontilla käynnistyvät maaliskuussa ja uudisrakennuksen on määrä valmistua vuoden 2019 lopulla. Koulutyön on tarkoitus käynnistyä uudessa koulurakennuksessa alkuvuodesta 2020.

Kaupunginhallitus päätti 20.2.2017 Chydeniuksen koulun uudisrakennuksen toteuttamisesta leasing-rahoituksella ja kokonaisvastuu-urakkana, joka sisältää suunnittelun ja toteutuksen. Kokouksessaan 18.12.2017 kaupunginhallitus valitsi KVR –urakkakilpailun voittajaksi Peab Oy:n sekä hyväksyi luonnossuunnitelmat jatkosuunnittelun pohjaksi.

Päivitetty 26.1.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta