Olet tässä

Kaupungintalon A-siiven peruskorjaus käynnistyy

12.9.2018

Kaupungintalon peruskorjauksen kolmas vaihe eli kauppatorin puoleisen A-siiven peruskorjaus käynnistyy loppuviikosta. Töiden käynnistymisen myötä kaupungintaloon ei ole enää kulkua kauppatorin puoleisesta sisäänkäynnistä, vaan pääsisäänkäyntinä toimii D-siiven sisäänkäynti Virkakujan puolella.

Kaupungintalon peruskorjauksen toinen vaihe, B-siipi, valmistui keväällä.  B-siiven valmistumisen myötä D-siiven ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat asiakaspalvelutilat pystyttiin kesän aikana saattamaan lopulliseen muotoonsa. Asiakaspalvelutilojen yhteyteen valmistuivat syyskuun alussa kaupunginhallituksen kokoushuone sekä tilat postitukselle ja kirjaamolle.

A-siiven peruskorjauksen aikana kaupungintalon edusta Vaatturin- ja Pormestarinkadun yhdistävään kevyenliikenteen väylään saakka tulee olemaan työmaa-aluetta. Samaten osa kaupungintalon ja virastotalon välisestä pysäköintialueesta tullaan rajaamaan työmaa-alueeksi.

Kokoushuoneet Arctic, Atlantic, Baltic ja Yxpila poistuvat käytöstä peruskorjauksen myötä. Kokkolasali sekä kokoushuoneet Öja ja Kaarlela ovat A-siiven korjaustöidenkin ajan käytössä.
Kaupungintalon aulapalvelupiste siirtyy C-osan näyttelyaulaan.

Peruskorjauksessa A-siiven ylempien kerroksien toimistotilat muutetaan monitilatoimistoksi. A-siiven ensimmäiseen kerrokseen sijoitetaan kokous- ja näyttelytiloja.

A-siiven peruskorjauksen on tarkoitus valmistua toukokuussa 2019. Sen jälkeen edetään C-osaan. Kaupungintalon peruskorjauksen on tarkoitus valmistua vuoden 2020 alussa. Peruskorjauksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu sekä sähkösuunnittelu toteutetaan kaupungin omana työnä.

Sivun alkuun

Päivitetty 12.9.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta