Olet tässä

Kaupungintalon asiakaspalvelu uudistuu

14.3.2018

Kaupungintalon asiakaspalvelupiste on muuttanut Urheilutalon puoleisen sisäänkäynnin lähelle talon uusittuun osaan D-siipeen.

Asiakaspalvelupiste koostuu neuvonnasta ja kirjaamosta, jotka sijaitsevat nyt lähekkäin D-siivessä. Ulkoa saavuttaessa lyhin tie asiakaspalvelupisteeseen on tulla Virkakujan puolelta taloon. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 8–16.00 välisenä aikana.

Asiakaspalvelu neuvoo entiseen tapaan asioinnissa kaupungintalon toimintojen kanssa, ja sinne voi jättää hakemuksia, anomuksia ja muita kaupungille tulevia asiakirjoja. Asiakaspalvelu neuvoo myös kaavoihin, rakennuslupiin ja muuhun kaupunkiympäristöön liittyvissä asioissa.

Kaupungintalossa torin puoleisen pääoven vieressä toimii aulapalvelupiste, joka opastaa kaupungintalon kokoustiloihin ja ilmoittaa vieraat kaupungintalon henkilökunnalle sovittuihin tapaamisiin. Virkakujan puolelta sisääntultaessa opastuksen voi tarvittaessa saada asiakaspalvelupisteestä.

Kaupungintalon sisääntulokerroksen tiloja voi vuokrata kokouksiin ja tapahtumiin edelleen Kokkolan Matkailu Oy:n kautta.

Kaupungintalon peruskorjauksen takia pysäköintitilaa on kaupungintalon vieressä aiempaa vähemmän. Pysäköintimahdollisuutta on remontin ajaksi laajennettu kauppatorille. Kaupungintalon peruskorjaus etenee rakennusosa kerrallaan ja valmistuu vuoden 2020 alkupuolella.

Sivun alkuun

Päivitetty 14.3.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta