Olet tässä

Kaupungintalolla pilotoidaan loppuvuoden ajan aulapalveluiden järjestämistä omana palvelukokonaisuutenaan

16.1.2018

Kaupungintalolla kokeillaan aulapalveluiden eriyttämistä kaupungin asiakaspalvelupisteen toiminnasta. Vuoden loppuun saakka kestävässä pilotissa Fazer Food Services Oy vastaa kaupungintalon vierailijoiden vastaanottamisesta ja opastamisesta, kokoustilojen varauksista ja hallinnasta sekä kokousisännyydestä. Kaupungin asiakaspalvelupiste siirtyy puolestaan D-siipeen. Pilottijakson on tarkoitus käynnistyä helmikuun aikana. Kaupunginhallitus hyväksyi pilottihankkeen kokouksessaan 15. tammikuuta.

Pilotissa tavoitteena on, että kaupungintalon vierailijaliikenteen vastaanottaminen ja opastaminen, kokoustilojen varaukset ja hallinta sekä kokousisännyys eriytetään omaksi kokonaisuudekseen. Toiminnot ostetaan pilotissa Fazer Food Services Oy:ltä, joka vastaa kokonaisvaltaisesti infopisteen toiminnasta. Sopimus kattaa kokousisännyydet myös virka-ajan ulkopuolella.

Kaupungin asiakaspalvelupiste, joka neuvoo ja opastaa kaupungin palveluihin ja toimintoihin liittyvissä asioissa, muodostetaan yhdistämällä A-siiven asiakaspalvelupisteen ja D-siivessä nykyisin toimivan teknisen asiakaspalvelun toiminnot. Kaupungin asiakaspalvelupiste palvelee pilotin aikana D-siivessä, jonne käynti on kaupungintalon urheilutalon puoleisesta pääovesta Virkakujalta.

Tähän saakka kaupungintalon A-siivessä sijaitseva asiakaspalvelupiste on vastannut vierailijoiden opastamisesta niin kaupungintalolla asiointiin kuin kokoustamiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelupiste on myös vastannut kokoustilojen hallinnasta ja osallistunut omalta osaltaan kokousjärjestelyihin. Osa kokouksista järjestetään virka-ajan ulkopuolella, mikä nykyisessä toimintamallissa asettaa haasteita henkilöstöresurssien suunnitteluun. Lisäksi omat haasteensa aiheutuu kaupungin omien tilaisuuksien järjestelyiden ja Kokkolan Matkailu Oy:n ulkopuolisille toimijoille tarjoamien kokouspalveluiden yhteensovittamisesta.

Sivun alkuun

Päivitetty 17.1.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta