Olet tässä

Kaupungintalon neuvontapisteisiin muutoksia

7.2.2018

Kaupungintalon neuvontapisteiden toimintaan on tullut muutoksia. Kauppatorin sisäänkäynnin vieressä sijaitsevassa infopisteessä toimii jatkossa kaupungintalon aulapalvelu, joka vastaa vierailijoiden vastaanottamisesta ja opastamisesta sekä kokouspalveluista. Kaupungin toimintaan ja palveluihin liittyvää neuvontaa puolestaan antaa kaupungin asiointi- ja neuvontapiste, joka sijaitsee D-siivessä Virkakujan sisäänkäynnin läheisyydessä.

Kaupungintalolla kokeillaan vuoden loppuun saakka aulapalveluiden eriyttämistä kaupungin asiakaspalvelupisteen toiminnasta. Kaupunginhallitus hyväksyi pilottihankkeen kokouksessaan 15. tammikuuta.

Kaupungintalon aulapalvelu vastaanottaa ja opastaa kaupungintalolla vierailevia sekä vastaa kokoustilojen (Kokkola, Kaarlela, Öja, Yxpila, Baltic, Atlantic, Arctic) varauksista ja hallinnasta sekä kokousjärjestelyistä. Aulapalvelua hoitaa pilotin ajan Fazer Food Services Oy.

Kaupungintalon aulapalvelupiste sijaitsee Kauppatorin sisäänkäynnin vieressä, ja palvelee ma-pe klo 7.45–16.15. Erikseen sovittaessa aulapalvelu palvelee kokousjärjestelyissä myös virka-ajan ulkopuolella.

Kaupungin asiointi- ja neuvonta antaa neuvontaa ja opastaa kaupungin palveluihin ja toimintoihin liittyvissä asioissa. Kaupunkiympäristön toimialaan liittyvät kulloinkin nähtävillä olevat suunnitelmat ovat esillä neuvontapisteellä.

Asiointi- ja neuvontapiste sijaitsee Virkakujan puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä, ja palvelee ma-pe klo 8–16.

Päivitetty 16.2.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta