Olet tässä

Kokkolan sivut palvelevat monikielisessä InfoFinland-verkkopalvelussa

29.11.2018

Suomeen muuttajien mielessä pyörii lukuisia kysymyksiä: mistä puoliso saa töitä, miten lasten koulutus järjestyy, missä voi opiskella suomen kieltä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa InfoFinland-verkkopalvelu. Sivusto kertoo 12 kielellä, miten Suomessa toimitaan. Verkkopalvelussa Kokkolasta ja Kokkolan palveluista tietoa annetaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi.

InfoFinland on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

InfoFinlandista käyttäjä löytää luotettavaa, omakielistä tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta.

InfoFinland-sivustoa on tehty yhteistyössä viranomaisten ja kuntien kanssa vuodesta 2003. Sivuston julkaisija on Helsingin kaupunki. Palvelu tunnettiin aiemmin nimellä Infopankki. Uusi nimi kertoo selkeämmin, mistä palvelussa on kysymys: se tarjoaa tietoa Suomesta.

Kokkolan palveluista InfoFinland-sivustolle kuntasivut julkaistiin helmikuussa 2015. InfoFinlandin Kokkolan kuntasivuille on linkitykset Kokkolan kaupungin verkkosivuilta, muun muassa englanninkieliseltä etusivulta ja palveluista.

Kaupungin viestintä vastaa Kokkolan kuntasivujen ylläpidosta. Sivuihin tehdään laajempi päivitys 1−2 kertaa vuodessa. Viimeksi laajempi päivitys on tehty tämän vuoden maalis−huhtikuussa. Mikäli havaitset InfoFinlandin Kokkolan kuntasivuilla päivitettävää tietoa, ilmoita siitä kunkin sivun alaosasta löytyvän linkin ”Lähetä palautetta tästä sivusta” kautta.

Sivun alkuun

Päivitetty 29.11.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta