Olet tässä

Kokkolan Matkailumajakka Café Tankarin yrittäjäperheelle

18.1.2018

Kokkolan Matkailumajakka -palkinto on myönnetty tänä vuonna Tankarin kesäkahvilaa pitävälle Peltoniemen yrittäjäperheelle. Palkinto luovutettiin Matka 2018 -messujen yhteydessä torstaina 18.1. Visit Kokkolan osastolla (6f40). Palkinnon jakoi kaupunginjohtaja Stina Mattila.

Tankarin majakkasaarella käy kesäisin yli 10 000 kotimaista ja ulkomaista vierailijaa. Heitä kesäkuukausina Venetsialaisiin saakka palvelee Tankarin kesäkahvila, joka toimii saaren matkailupalvelukeskuksena. Kahvila-ravintolapalveluiden lisäksi yritys vastaa saaren pienvenesatama- sekä majoituspalveluista.

Tankarin kesäkahvila Mika Peltoniemen johdolla on tarjonnut matkailupalveluita jo seitsemänä kesänä. Saariolosuhteissakin palvelut tarjotaan aina tinkimättömän laadukkaasti ja asiakaslähtöisellä asenteella.

Kokkolan Matkailumajakka – palkinto myönnetään vuosittain matkamessujen yhteydessä henkilölle tai organisaatiolle, joka on teollaan tai toiminnallaan edistänyt Kokkolan alueen matkailua ja tehnyt töitä aluemarkkinoinnin hyväksi.

Palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 Blue1:n toimitusjohtaja Stefan Wentjärvelle. Sen jälkeen palkinnon ovat saaneet kapellimestari Sakari Oramo, Kokkola Cup, Kokkolan Tiikerit, Kokkola-Campingin toimitusjohtaja Erkki Ahtiainen ja Ykspihlajan Kulttuuriviikko.

Sivun alkuun

Päivitetty 18.1.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta