Olet tässä

Koivuhaan Messupuisto avataan uudistuneena yleisölle

6.11.2018

Kokkolan kaupungin puistot ja liikuntapaikat –yksikkö on jatkanut puistojen uudistustöitä. Nyt uudistuksen jälkeen yleisölle avataan Koivuhaassa sijaitseva Messupuisto, joka on rakennettu Koivuhaan asuntomessujen yhteydessä vuonna 1975.

Puiston kaikki vanhat välineet on poistettu. Tilalle on vaihdettu uudet, metsäluontoon soveltuvat leikkivälineet, jollaisia ei ole käytössä vielä missään muualla. Välineet ovat liikunnalliset, mutta kuitenkin lapsille suunnatut.

Aivan uusien välineiden lisäksi puistoon on siirretty muualta ylijääneinä hiekkalaatikko, keinut ja kolmoiskieppiteline. Lisäksi vanhat aidat ja penkit on tuunattu hauskasti. Täten puistoa on nyt mahdollista hyödyntää monipuolisesti. Riittävän valaistuksen varmistamiseksi myös puiston valaisimet uusittiin.

Puiston puihin tehtiin taideteos, jonka toteutukseen alueen asukkaat osallistuivat. Jokainen sai valita värinauhan ja puun, johon sen halusi asentaa. Taideteoksen idea on, että nyt puistossa kävijä näkee metsän puilta eli kiinnittää entistä enemmän huomiota puihin.

Päivitetty 5.11.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta