Olet tässä

Kokkolan Urheilutalo Oy:n toiminnan siirtoon liittyvät talousarviomuutokset hyväksyttiin valtuustossa

26.4.2018

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 23.4. vuoden 2018 talousarviomuutokset liittyen Kokkolan Urheilutalo Oy:n toiminnan siirtoon kaupungille. Määrärahojen muutokset vuodelle 2018 tehdään liikuntapalveluiden ja kaupunkitoimitilojen vastuualueelle sekä talotekniikkakeskuksen osalta. Määrärahalisäykset ja tuloarviot huomioidaan lisäyksenä koko vuodelle näillä vastuualueilla vuoden 2019 talousarviossa.

Liikuntapalvelut jatkaa urheilutalon toimintaa vuokraamalla tilat liikunta- ja tapahtumakäyttöön käyttäjille.
Urheilutalo on avoinna ympäri vuoden seitsemän päivää viikossa aamusta iltaan. Henkilöstö siirtyy yhtiöstä kaupungin palvelukseen 1.6. alkaen liikkeenluovutusperiaatetta noudattaen.

Kaupunkitoimitilat vastaa kiinteistön ylläpito- ja huoltopalveluista sekä niistä aiheutuvista kuluista, kuten lämmityksestä, sähköstä, siivouksesta ja talonmiespalveluista. Liikuntapalvelut maksaa ne sisäisen vuokran muodossa.

Talotekniikkakeskuksen henkilöstöresurssin tarve optimoidaan yhdistämällä tarjottavat talotekniikka- ja kunnossapitopalvelut uimahallin laitosmiesresurssiin. Laitosmiehiä on säästötoimenpiteillä vähennetty ja olemassa olevan vajauksen vuoksi urheilutalokiinteistö vaatii 0,75 laitosmiehen työpanoksen lisäyksen.

Kaupunginvaltuusto päätti, että määrärahojen muutoksena vuodelle 2018 liikuntapalveluiden vastuualueelle tehdään toimintakulujen lisäys 226 700 euroa ja tulojen lisäys -151 400 euroa (nettona 75 300 euroa).

Kaupunkitoimitilojen vastuualueelle tehdään kohteelle urheilutalo toimintakulujen lisäys 126 200 euroa ja tulojen lisäys -126 200 euroa, sekä talotekniikkakeskuksen osalta toimintakulujen lisäys 17 300 euroa ja toimintatuottojen lisäys -17 300 euroa.

Lisäksi kaupunginvaltuusto päätti, että esitetyt määrärahalisäykset ja tuloarviot on huomioitava lisäyksenä koko vuodelle liikuntapalveluiden, kaupunkitoimitilojen ja talotekniikkakeskuksen osalta vuoden 2019 talousarviossa.

Sivun alkuun

Päivitetty 26.4.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta