Olet tässä

Kokkolan ja Perhon seudun uusi yritys- ja palveluhakemisto on  julkaistu

17.12.2018

Kokkolan ja Perhon seudun uusi yritys- ja palveluhakemisto on nyt julkaistu. Kaupungin verkkosivuilta yritys- ja palveluhakemisto löytyy kohdasta Asiointi ja yhteystiedot> Asiointi ja neuvonta> Yritysrekisteri. Kuten aiemminkin, hakemiston tiedot perustuvat KOSEKin ylläpitämään yritysrekisteriin.

Hakemistosta löytyy yritysten perustietojen lisäksi myös yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Hakemiston tiedot perustuvat pääosin viranomaisrekistereihin kuten kauppa- ja yhdistysrekistereihin. Tietoja päivitetään myös KOSEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkein tietolähde ovat yritykset itse. Yrityshakemisto on sekä yritykselle että käyttäjälle aina maksutonta.

Uutena ominaisuutena sivustolta löytyy nyt myös palveluhakemisto. Aluksi palveluhakemisto on vielä vailla tietoja, mutta sitä mukaa kun yritykset päivittävät tietojaan, he voivat merkitä yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa.

Yrityksen toimiala TOL-luokituksessa on usein eri kuin mitä yritys oikeasti tekee. Tällaisissa tilanteissa palveluhakemisto helpottaa eri palveluiden löytämistä. Yritysrekisteristä voi siis hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella.

Yritysrekisteristä löytyy nyt myös paljon mielenkiintoista tilastoyhteenvetoja rekisterissä olevista yrityksistä esimerkiksi sijaintipaikan, perustamisvuoden ja kokoluokkien perusteella.

Sivun alkuun

Päivitetty 17.12.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta