Olet tässä

Ruotsinkielisen yläkoulun ja lukion peruskorjaus- ja laajennushanketta varten nimettiin suunnittelutoimikunta

29.1.2019

Kaupunginhallitus nimesi kokouksessaan 28.1. suunnittelutoimikunnan ruotsinkielisen yläkoulun (Donnerska skolan) ja lukion (Karleby svenska gymnasium) rakennuksen peruskorjausta ja laajennusta varten. 

Suunnittelutoimikunta valmistelee hankkeen tilaohjelman ja tekee kaupunginhallitukselle esityksen hankkeen toteutustavasta ja vastuualuejaosta. Mitään päätöksiä rakennuksen peruskorjauksen ja laajennuksen toteutus- tai rahoitustavasta ei ole vielä tehty.

Kaupunginhallitus päätti nimetä suunnittelutoimikunnan jäseniksi rakennuspäällikönn, joka toimii toimikunnan puheenjohtajana, ruotsinkielisen yläkoulun rehtorin, ruotsinkielisen lukion rehtorin, vt. hankepäällikön (kaupunkiympäristö), kaupunginarkkitehdin, työsuojeluvaltuutettujen edustajan sekä toimikunnan sihteeriksi palvelusihteerin Sivistyskeskuksesta.

Kaupunginhallitus päätti nimetä Marlén Timosen omaksi edustajakseen toimikuntaan sekä päätti pyytää sivistyslautakuntaa nimeämään toimikuntaan kaksi edustajaansa. Tarvittaessa toimikunta voi lisäksi kutsua muita asiantuntijoita.

Koulujen peruskorjaus- ja laajennushankkeissa kaupunginhallitus nimeää hankkeen suunnittelua ja/tai suunnittelua- ja rakentamista varten toimikunnan. Toimikunnassa on edustettuna viranhaltijoita käyttäjistä, kaupunkirakentamisesta sekä työsuojelusta.

Lisäksi toimikunnassa on sivistyslautakunnan ja kaupunginhallituksen luottamushenkilöitä edustettuna.

Nimeämisen yhteydessä päätetään mahdollisuuksien mukaan toimikunnan tehtävistä ja vastuualuerajauksesta.

Sivun alkuun

Päivitetty 29.1.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta