Olet tässä

Kaupunginhallitus hyväksyi kaupungin strategiaa tukevia ohjelmia

17.9.2019

Kokkolan kaupunginhallitus hyväksyi 16.9. kokouksessaan kaksi kaupungin strategiaa tukevaa ohjelmaa, elinvoima- ja hankintaohjelmat.

Elinvoimaohjelma on osa kaupungin strategiakokonaisuutta, ja sen tavoitteet perustuvat erityisesti strategian osioon ”houkuttava ja koukuttava kaupunki”. Pääteemoiksi ohjelmaan on nostettu kilpailukykyinen yrityselämä, työllisyys, kaupunkimarkkinointi ja koko kaupungin alueen elinvoimaisuus. Lisäksi esille nostetaan valtuustokauden merkittävimmät elinvoiman kärkihankkeet.

Hankintaohjelma ohjaa kaupungin hankintatoimintaa, eli kaikkia hankintojen, ostojen ja tilaamisen suunnitteluun, kilpailuttamiseen ja toteuttamiseen liittyviä toimintoja, sekä hankintasopimuksia ja niiden hallintaa. Tavoitteena ovat paikallisen elinvoimaisuuden edistäminen, sosiaalisten, innovatiivisten, ympäristö- ja yritysvaikutusten huomioiminen, hankintaosaamisen kehittäminen sekä hankintojen laadun ja kustannustehokkuuden vahvistaminen.

Lisäksi kaupunginhallitus merkitsi tiedoksi kaupunkiympäristön kehittämissuunnitelman, joka on toimialaa koskeva sisäinen kehittämisohjelma. 

Päivitetty 17.9.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta