Olet tässä

Kokkolan palveluista monikielistä tietoa InfoFinland –sivustolta

12.3.2019

InfoFinland (aiemmin Infopankki) on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen oleellista tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa. Kokkolan palveluista InfoFinland-sivustolle kuntasivut julkaistiin helmikuussa 2015 ja niille tehdään laajempi päivitys vuosittain alkuvuoden aikana.

InfoFinland -sivusto tarjoaa luotettavaa, omakielistä tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta. Sivustolla kerrotaan perustietoa Suomesta ja suomalaisesta yhteiskunnasta.

Kuntasivut puolestaan kertovat, mitä palveluita ja miten ne ovat saatavilla kyseisellä paikkakunnalla. Kokkolan kuntasivut sisältävät tietoa niin kaupungin kuin muidenkin julkisten toimijoiden palveluista Kokkolassa.

InfoFinland-sivusto on toteutettu kaiken kaikkiaan 12 eri kielellä ja kieliversiot ovat keskenään identtisiä. Kokkolan kuntasivut on toteutettu suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Arabian kieliversiosta luovuttiin tämän vuoden päivityksen yhteydessä. Arabiankielisten kuntasivujen käyttö on ollut hyvin vähäistä.

Kokkolan kuntasivujen koko sisältö tarkistetaan vuosittain ja pienempiä päivityksiä tehdään tarvittaessa. Kuntasivujen ylläpidosta vastaa kaupungin viestintä. Sisällöt tarkistutetaan palveluista vastaavilla tahoilla ja hyödyntäen muita tietolähteitä, kuten verkkopalveluita.

InfoFinlandin Kokkolan kuntasivuille on linkitykset Kokkolan kaupungin verkkosivuilta, muun muassa englanninkieliseltä etusivulta ja palveluista.

Mikäli havaitset kuntasivuilla päivitettävää tietoa, ilmoita siitä kunkin sivun alaosasta löytyvän linkin ”Lähetä palautetta tästä sivusta” kautta.

Sivun alkuun

Päivitetty 12.3.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta