Olet tässä

Kokkolan kaupungin kesätyöpaikat haettavissa 14.1.2019 alkaen

17.1.2019

Kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavissa sähköisellä lomakkeella 14.1.−28.2.2019. Tänä vuonna kesätyöpaikkoja voivat hakea vuosina 1998−2002 syntyneet nuoret.

Kokkolan kaupunki tarjoaa vuosittain kesätöitä noin 250 nuorelle. Kesätyöntekijöitä palkataan lähinnä erilaisiin avustaviin työtehtäviin.

Kesätyön tarkoituksena on tutustuttaa nuoria työelämään ja eri ammatteihin, tarjota kokemusta palkkatyöstä, auttaa ammatinvalinnassa ja myöhemmin varsinaiseen työelämään siirtymisessä.

Opinnoissaan pidemmälle edenneitä tai jo ammattiin valmistuneita taas palkataan tilanteen mukaan vaativampiin työtehtäviin sijaisiksi.

Tavoitteena on, että mahdollisimman moni nuori saa kaupungilta kesätyöpaikan ja opiskelijat saavat oman alansa työkokemusta. Ensisijaisesti kesätyöntekijöiksi valitaan nuoria, joille kaupunki ei ole aikaisemmin tarjonnut kesätöitä.

Hakemus sähköisessä kesätyöjärjestelmässä

Kesätyöntekijöiksi palkataan ainoastaan kaupungin sähköiseen kesätyöjärjestelmään 28.2.2019 mennessä hakemuksensa jättäneitä nuoria, muita hakemuksia ei käsitellä.

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti. Hakemuksessa kannattaa kertoa lyhyesti itsestä ja perustella miksi olisi sopivin valinta kesätyötehtävään. Kun hakemus on vastaanotettu, siitä saa vahvistuksen tekstiviestillä.

Kesätyövalinnoista ilmoitetaan 24.4. mennessä kaikille hakijoille. Ilmoitus lähetetään myös niille hakijoille, joille kesätyötä ei ole voitu tarjota.

Kesätyöpaikkahaku löytyy kaupungin verkkosivuilta  kohdasta Palvelut> Työ ja elinkeinot> Kaupunki työnantajana> Kesätyöt  ja muun muassa suoraan etusivun Oikopoluista otsikosta Kesätyöpaikat tai bannerista Kesätyöpaikat. Kesätyöpaikat ovat haettavissa 14.1.−28.2.2019.

Sivun alkuun