Olet tässä

Vastaa asukaskyselyihimme toukokuussa!

15.5.2019

Kokkolan kaupunki kerää toukokuun aikana ideoita joukkoliikenteen kehittämiseen ja Keskuskentän aluesuunnittelun tueksi. Lisäksi tarvitaan tietoa haitallisten vieraskasvilajien kasvupaikoista.  Lue lisää kyselyistä ja vastaa niihin toukokuun aikana!

Pääset vastaamaan kyselyyn klikkaamalla otsikkoriviä. Kyselyt aukeavat uuteen välilehteen.

Haitallisten vieraskasvilajien esiintymät

Tässä kyselyssä kartoitamme Kokkolan haitallisten vieraskasvilajien esiintymiä. Kokkolan kaupungin Puistot ja liikuntapaikat –yksikkö hyödyntää kyselyn tuloksia kasvien torjunnassa.

Tavoitteena on kerätä erityisesti jättiputken ja jättipalsamin kasvupaikkoja, mutta kyselyssä on myös mahdollista ilmoittaa muita vieraslajeja ja haittakasveja.


Kokkolan joukkoliikenteen kehittäminen

Kokkolan kaupungin joukkoliikennettä ollaan kehittämässä eri henkilökuljetuksia yhdistämällä. Kehittämisen tavoitteena on saavuttaa kaikkia kaupunkilaisia palveleva monipuolisempi linjasto.

Kehittämistä varten haluamme myös sinun ajatuksia joukkoliikenteestä - sen reiteistä, lipuista, aikatauluista ja pysäkeistä. Kysely on suunnattu henkilöille, jotka käyttävät joukkoliikennettä tai haluaisivat tulevaisuudessa siirtyä joukkoliikenteen käyttäjiksi.


Keskuskentän alueen suunnittelu

Kokkolan kantakaupungissa Antti Chydeniuksen kadun ja Kustaa Aadolfin kadun risteysalueella sijaitsevan, vuonna 1935 käyttöön otetun Keskuskentän alueelle ollaan käynnistämässä uuden aluesuunnitelman laatiminen.

Keskuskentän alueelle on tavoitteena suunnitella kokonaan uutta, keskustataajamatoimintoihin liittyvää maankäyttöä (asuminen, palvelut, viheralueet jne.). Keskuskentän nykyiset toiminnot (jalkapallo, tennis) tulevat siirtymään Kaupunginsalmi Suntin itäpuolelle sijoittuvan Urheilupuiston/Keskuspuiston alueelle.

Kaupunkilaisia halutaan osallistaa jo ennen suunnittelun aloittamista keräämällä ajatuksia tällä kyselyllä. Millaisia toimintoja sinä ehdotat alueelle?


Päivitetty 15.5.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta