Olet tässä

Vuoden 2019 avustukset haettavina

19.3.2019

Avustukset Kokkolassa toimiville yhdistyksille ja yhteisöille vuodelle 2019 ovat haettavina. Hakemukset osoitetaan joko kaupunginhallitukselle tai sivistyslautakunnalle.

Kaupunginhallituksen avustukset

Kaupunginhallitus myöntää kertaluonteisia kohdeavustuksia tapahtuman tai hankkeen toteuttamiseen tai muuhun yksilöitävään kohteeseen. Avustuksia myönnetään myös sosiaalisiin tarkoituksiin perustettujen rahastojen tuotoista.

Hakulomakkeet ja -ohjeet ovat kaupungin www-sivulla www.kokkola.fi > Asiointi ja yhteystiedot > Lomakkeet > Yleishallinto. Tietoa hakemisesta ja hakulomakkeita saa myös kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä sekä aluetoimistoista.

Niihin Kokkola 400 -juhlavuoden tapahtumiin, joiden valmistelu aloitetaan jo vuoden 2019 ai-kana, on haettavissa erillistä valmistelutukea. Haku: www.kokkola.fi > Asiointi ja yhteystiedot > Lomakkeet > Yleishallinto. Hakemukseen maininta: Kokkola 400 valmistelu.

Hakemukset toimitetaan kaupungintalon kirjaamoon viimeistään perjantaina 29.3.2019 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Sivistyslautakunnan avustukset

Kulttuuritoimintaan

Kulttuuritoimintaan haettavat avustukset pyydetään jättämään sähköisessä hakupalvelussa, osoitteessa www.kokkola.fi/e-lomakkeet. Tietoa kultturitoiminnan avustuksista löytyy www.kokkola.fi>Palvelut> Kulttuuripalvelut> Järjestöt ja kulttuuriavustukset. Hakemukset tulee jättää käsiteltäviksi hyvissä ajoin ennen kohteena olevan hankkeen toteutumista, kuitenkin marraskuun 2019 loppuun mennessä.

Nuorisotoimintaan

Nuorisotoimintaan myönnetään sekä erityisavustuksia että kohdeavustuksia. Hakemukset toimitetaan kaupungin kirjaamoon vuoden 2019 aikana. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyk-sessä. Hakulomakkeet ja tarkemmat ohjeet: www.kokkola.fi> Palvelut> Nuorisopalvelut > Nuorisotyön avustukset.

Liikuntatoimintaan

Urheiluseuroille myönnetään nuorten alle 18-vuotiaiden ohjaustoiminta- ja kartta-avustuksia. Haku on 15.12.2019 mennessä. Lisäksi urheiluseuroille ja liikuntaa järjestäville yhdistyksille myönnetään koulutus- ja kohdeavustuksia. Ne ovat haettavissa koko vuoden ajan. Hakulomakkeet ja tarkemmat ohjeet: www.kokkola.fi/liikunta > Avustukset

Sivun alkuun

Päivitetty 19.3.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta