Olet tässä

YIT Suomi valittiin Ykspihlajan koulun ja päiväkodin rakennusurakoitsijaksi

17.9.2019

Kokkolan kaupunginhallitus päätti 16.9.2019 kokouksessaan valita YIT Suomi Oy:n Ykspihlajan koulun ja päiväkodin KVR-urakoitsijaksi. Tarjoukset saatiin määräaikaan mennessä kolmelta tarjoajalta.

Ykspihlajan koulu ja päiväkoti rakennetaan Ykspihlajan Lahdenperän puoleiselle alueelle. Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt alueen asemakaavan muutoksen 22.10.2018 (§95) ja se on lainvoimainen. Hankkeesta on laadittu lapsivaikutusten arviointi.

Noin 2 400 hyötyneliömetrin kokoiseen uudisrakennukseen tulee päiväkotitilat 60 lapselle, esiopetuksen tilat ja peruskouluun tilat 1-6 vuosiluokille, noin 120 oppilaalle. Tulevaisuutta silmällä pitäen tontille on suunniteltu myös alue koulun laajennukselle. Myös piha-alueen suunnitelma ja leikkivälineet sisältyvät urakkatarjoukseen. Rakennushankkeessa otetaan huomioon alueen merellisyys ja luontoarvot.

Seuraavaksi alkaa rakennushankkeen rakennustekninen suunnittelu, josta tiedotetaan tarkemmin hankkeen edetessä. Jos hanke etenee aikataulun mukaisesti, koulun ja päiväkodin toiminta alkaa tammikuun alussa vuonna 2021.

Päivitetty 17.9.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta