Olet tässä

Kaupunginhallituksen kokous 25.5.2020

26.5.2020

Kokkolan kaupunginhallitus kokoontui maanantaina 25. toukokuuta. Kokouksessa käytiin muun muassa lähetekeskustelu taloussuunnitelman raamista ja käsiteltiin vuoden 2019 tilintarkastuskertomus, konserniraportti ja osavuosikatsaus, jotka etenevät valtuuston käsittelyyn.

Kokkolan kaupunki ottaa touko-kesäkuun vaihteessa puhelimitse yhteyttä yli 80-vuotiaisiin kotona asuviin kaupunkilaisiin. Puhelujen tarkoituksena on varmistaa ikäihmisten pärjääminen pitkään jatkuvissa karanteeninomaisissa olosuhteissa. Soitot toteutetaan yhteistyössä Kokkolan seurakuntayhtymän ja vapaaehtoistoimintaan suuntautuvien järjestöjen kanssa.

Kaupunginhallituksen kokouksessa käsiteltiin myös Suntinsuun siltojen korjaamista. Suntinsuun silloista tehty selvitys ja asukaskysely käsittää kaksi kevyen liikenteen siltaa Pohjoisväylän ja Meripuiston välisellä alueella. Tarkastelun lähtökohtana on nykyisen Punaisen sillan kunto ja korjaustarve. Uuden sillan tarkastelun taustalla puolestaan on Meripuiston ja Pikiruukin alueen kehittäminen ja kevyen liikenteen tarpeiden lisääntyminen. Kaupunginhallitus päätti, että Punaiselle sillalle tehdään säilyttävä korjaaminen, ja uuden sillan rakentaminen lähemmäksi Meripuistoa otetaan esille myöhemmin.

Sivun alkuun

Päivitetty 26.5.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta