Olet tässä

Kaupunginhallituksen kokous 8.6.2020

10.6.2020

Kokkolan kaupunginhallitus sinetöi Vittsarin koulun myynnin huutokaupassa korkeimman tarjouksen esittäneelle ostajalle. Tyhjäksi jääneiden kiinteistöjen myynti perustuu kaupungin tavoitteelliseen toimitilasuunnitelmaan ja sen pohjalta tehtyyn tarkempaan myyntisuunnitelmaan. Vittsarin koulukiinteistö jäi tyhjäksi, kun oppilaat siirtyivät uuteen Chydeniuksen kouluun vuodenvaihteessa.

Kaupunginhallitus merkitsi tiedoksi vuosittain tehtävän tietotilinpäätöksen ja hyväksyi tietoturva- ja tietosuojapolitiikan. Tietoturva- ja tietosuojapolitiikka kuvaa ne periaatteet, vastuut, toimintatavat sekä seurannan ja valvonnan, joita kaupunki noudattaa tietoturvan ja –suojan toteuttamisessa ja kehittämisessä.

Kokouksessa hyväksyttiin Köykärinmäen virkistysalueen länsipuolella sijaitsevan, Grossintiehen ja Välimäentiehen rajoittuvan alueen asemakaava ja asemakaavan muutos. Kaavoituksella turvataan alueen kevyen liikenteen väylän kunnossapito, ja tutkitaan uusien tonttien sijoittumismahdollisuus alueelle.

Sivun alkuun

Päivitetty 10.6.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta