Olet tässä

Kokkolan kaupunginhallitus 17.12.2020

18.12.2020

Kaupunginhallituksen vuoden viimeisessä kokouksessa hyväksyttiin 50 000 euron pääomasijoituksen maksu Kokkolan Urheilupuisto Oy:lle. Kaupunginhallitus päätti myös miljoonan euron sijoituksen tekemisestä yhtiön pääomarakenteen vahvistamiseksi. Pääomituksilla turvataan yhtiön toimintaedellytykset sen alkuvaiheessa.

Kaupunginhallitus päätti myös valtionavustuksen hakemisesta Roskarukan lähiliikuntapaikan kehittämisen. Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkojen valtakunnallinen rahoitussuunnitelma laaditaan vuosittain, ja se koskee neljää seuraavaa vuotta. Valtionavustuksia haetaan joka vuosi erikseen. Vuosien 2022 – 2025 valtakunnalliseen rahoitussuunnitelmaan päätettiin ilmoittaa jäähallin peruskorjaus ja laajennus, sekä hybridiareenahanke, jotka eivät olleet mukana vuosien 2021 – 2024 suunnitelmassa.

Kokouksessa käsiteltiin myös ulkoliikuntapaikkojen toiminnanselvitystä. Liikuntapalvelujen ja kaupunkiympäristön puistot ja liikuntapaikat –yksikön valmistelema selvitys antaa kattavan kuvan kaupungin ulkoliikuntapaikoista ja niiden tulevaisuuden kehittämislinjoista. Kaupunginhallitus päätti pyytää toiminnanselvityksestä lausunnot sivistys- ja kaupunkirakennelautakunnilta tammikuun loppuun mennessä.

Sivun alkuun

Päivitetty 18.12.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta