Olet tässä

Kaupunginhallituksen kokous 22.6.

23.6.2020

Kaupunkiliikenteen sopimus Pohjolan Matka / Antti Kangas Oy:n kanssa hyväksyttiin maanantaina kaupunginhallituksen kokouksessa. Kaupunkiliikenne siirtyy uudelle liikennöitsijälle keskiviikosta 1.7. alkaen. Kesävuorot ajetaan supistetulla reitistöllä, ja kaikki reitit ovat käytettävissä 12.8. lähtien koulujen alkaessa.

Kaupunginhallitus hyväksyi kaupungin henkilöstöä koskevan tasa-arvosuunnitelman ja yhdenvertaisuussuunnitelman 2020. Suunnitelmassa huomioidaan muun muassa rekrytointiin ja tehtävien tasapuoliseen jakaantumiseen, uralla etenemiseen ja työssä kehittymiseen, palkkaukseen, työoloihin sekä työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen liittyvät kartoitukset ja toimenpiteet.

Kaupunginhallitus merkitsi tiedoksi tilannekatsauksen lapsen oikeuksista ja lapsiystävällisemmästä Kokkolasta. Nuorisovaltuuston tekemä video lapsen oikeuksien sopimuksen yleisperiaatteista jaetaan kaupunkiorganisaatiossa ja hyödynnetään luottamushenkilöiden ja esimiesten koulutuksissa. Videon voi katsoa myös Kokkolan kaupungin youtube-kanavalla (linkki ohessa).

Sivun alkuun

Päivitetty 23.6.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta