Olet tässä

Kaupunginhallituksen kokous 31.3.2020

2.4.2020

Kokkolan kaupunginhallitus hyväksyi tiistain kokouksessaan muutokset kaupungin hallintosääntöön ja liitti Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitoksen sekä Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon johtosäännöt hallintosäännön liitteiksi. Hallintosäätö etenee valtuuston käsittelyyn. 

Liikuntapaikkarakentamisen valtionavustuksen hakua päätettiin tarkentaa siten, että hakemus koskee vain Keskuskentän tekonurmea ja sen lämmitysjärjestelmää. Tämä mahdollistaa maanrakennustöiden aloittamisen ennen hakemuksen käsittelyä, jolloin Keskuskentän kokonaisuus on mahdollista saada valmiiksi suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Rödsön koulun salkutuksen ja myynnin valmistelusta on tehty oikaisuvaatimus. Valmistelua koskeva päätös ei ole kiinteistön lopullinen myyntipäätös, joten oikaisuvaatimus todettiin ennenaikaiseksi ja jätettiin sillä perusteella tutkimatta. Lisäksi kokouksessa päätettiin purkaa osoitteessa Kaarlelankatu 53 sijaitsevat tulipalossa vaurioituneet rakennukset. Samoin päätettiin hyväksyä tilan ostaminen Lohtajan Houraatinmäeltä esityksen mukaisesti.

Museoveturin kunnostamista koskevaan valtuustoaloitteen katsottiin tulleen käsitellyksi. Veturin kunnostustyö käynnistyy myöhemmin tänä vuonna.

Kaupunginhallitus kuuli tilannekatsauksen kaupungin henkilöstöresurssin sopeuttamisesta vallitsevaan koronaepidemiatilanteesta. Tilannetta koskeva yhteistoimintamenettely on käynnistynyt 30.3.

Sivun alkuun

Päivitetty 2.4.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta