Olet tässä

Tukea yrityksille myös poikkeusoloissa

25.3.2020

Koronaepidemian aiheuttamat poikkeusolot ja muuttunut lainsäädäntö koettelevat yrityksiä kaikkialla Suomessa. Kokkolanseudun Kehitys KOSEK Oy toimii myös poikkeustilan aikana, ja palvelee kokkolalaisia yrityksiä puhelimitse, sähköpostilla ja etäyhteyksillä. KOSEKin palvelut on suunnattu kaiken kokoisille yrityksille riippumatta toimialasta tai yritysmuodosta, ja ne ovat maksuttomia. 

Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi KOSEK järjestää tällä ja ensi viikolla kolme webinaaria, joissa käsitellään koronatilanteen yrityksille aiheuttamia kysymyksiä. Myös webinaarit ovat yrityksille maksuttomia, ja niihin ilmoittaudutaan ennakkoon KOSEKin verkkosivuilla.

Webinaarien aiheita ovat:

  1. Konkreettisia vinkkejä talouden hallintaan –webinaari (to 26.3.2020 klo 13 – 15)
  2. Yrityksille suunnatut rahoitusinstrumentit COVID-19- epidemian aikana (ma 30.3. klo 13 – 15)
  3. COVID-19- aiheuttamat sopimusrikkomukset ja uudet sopimusehdot (ti 31.3. klo 13 – 15)

Lisäksi KOSEK valmistelee kyselyä Kokkolan ja Perhon alueen yrityksille koronatilanteen aiheuttamista vaikutuksista yritystoimintaan. Kyselyllä kootaan tietoa, jota alueen päättäjät voivat hyödyntää päätöksenteossa.

KOSEKin yritysneuvojat ja -kehittäjät tavoittaa puhelimitse numerosta 06 824 3400, ja koronatilanteeseen liittyvissä yritysneuvonta-asioissa sähköpostilla osoitteesta korona@kosek.fi. Myös yrityskehittäjien henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet toimivat kuten aiemminkin. Verkkosivulla www.kosek.fi löytyy kootusti yrityksille suunnattua tietoa koronatilanteeseen liittyen.

Päivitetty 25.3.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta