Olet tässä

Päivitys koronaepidemiatilanteesta 27.4.2020

27.4.2020

Koronapandemian leviämisen hillitsemiseksi asetetut kokoontumisrajoitteet vaikuttavat myös Kokkolan kaupungin järjestämiin tapahtumiin. Kaupunki on omalta osaltaan päätynyt perumaan ja / tai siirtämään myöhemmin toteutettavaksi omia yleisötapahtumiaan, jotka oli suunniteltu kesä-heinäkuun ajalle. Kaupunki suosittelee myös muita tapahtumajärjestäjiä huomioimaan valtioneuvoston toukokuun alussa tehtävät linjaukset omassa suunnittelussaan. 

Kirjaston palautusluukut aukeavat – kirjastot pysyvät kiinni ainakin 13.5. asti

Kokkolan kaupunginkirjasto ryhtyy vastaanottamaan aineistoa palautusluukkujen kautta maanantaina 27.4. Palautettavan aineiston käsittelyssä tärkeintä on käsihygienia. Kokkolan kaupunginkirjaston toimipisteet, myös kirjastoauto ja omatoimikirjastot, pysyvät edelleen kiinni. Tämän hetkisen tiedon mukaan kirjastot avataan mahdollisesti 14.5. Nyt kirjastoista ei voi lainata aineistoa tai hakea varauksia. Varaukset voi noutaa vasta, kun kirjastot ovat jälleen avoinna.

Kirjasto tarjoaa e-aineistoja (kirjat, äänikirjat, musiikki) asiakkaiden käyttöön myös sulkuaikana. Löydät e-aineistot kirjaston verkkosivulta www.kokkola.fi/kirjasto ja verkkokirjastosta anders.finna.fi.

Myöhästymismaksuja ei peritä 18.3. - 13.5. välisenä aikana. Kirjaston aineistoja voi uusia verkkokirjastossa osoitteessa anders.finna.fi. Kirjastoon voi olla yhteydessä myös puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 9-16.

•                          Pääkirjasto: 040 806 5124 tai 040 806 5142, kokkolan.kirjasto@kokkola.fi

•                          Koivuhaan kirjasto: 040 806 8449, koivuhaka.kirjasto@kokkola.fi

•                          Kälviän kirjasto: 040 806 5233, kalvian.kirjasto@kokkola.fi

•                          Lohtajan kirjasto: 040 806 5229, lohtajan.kirjasto@kokkola.fi

•                          Ullavan ja Rahkosen kirjastot: 050 443 6903, ullavan.kirjasto@kokkola.fi


Vinkkejä omaehtoiseen liikuntaan

Kokkolan liikuntapalvelut on koonnut laajan valikoiman vinkkejä omaehtoiseen liikuntaan kaikenikäisille verkkosivulle https://www.kokkola.fi/palvelut/liikunta/tiedotteet/2020/fi_FI/korona_treenit/.

”Vaikka liikuntaryhmät ja -kurssit ovat koronatilanteen vuoksi toistaiseksi tauolla, liikkumista ei pidä lopettaa vaan omatoimista liikuntaa on hyvä jatkaa kotona”, muistuttaa kaupungin liikuntatoimenjohtaja Lotta Nyqvist.  Ulkoillessa tulee muistaa annetut suositukset, kuten riittävä etäisyys muihin ulkoilijoihin ja liikkuminen yksin, kaksin tai perhepiirissä.

Päivitetty 27.4.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta