Olet tässä

Tilannekatsaus Chydeniuksen koulun korona-altistustilanteesta 27.9.

27.9.2020

Kaikki Chydeniuksen koulun 3. ja 4. luokkien oppilaat huoltajineen on tavoitettu ja oppilaat testattu sunnuntain aikana. Myös kyseisten luokkien opettajat ja koulunkäynninohjaajat on testattu. Testitulokset saadaan alkuviikon aikana. Soite tiedottaa testattuja tuloksista henkilökohtaisesti.

Soite on varotoimenpiteenä määrännyt 3. ja 4. luokkien oppilaat ja osan koulun opetushenkilöstöstä karanteeniin 9.10. saakka. Luokat siirtyvät etäopetukseen maanantaina 28.9. Karanteeniin määrättyjen luokkien opettajat hoitavat luokkiensa etäopetuksen. 

Rehtori tiedottaa huoltajia karanteeniin määrättyjen oppilaiden opetusväline- ja kouluruokailujärjestelyistä erikseen.

Koulun tiloissa työskentelevä henkilökunta noudattaa tehostettua hygieniaa ja he voivat käyttää suojamaskia tai visiiriä. THL ei suosittele maskin käyttöä alle 15-vuotiaille.

Koulun 1., 2., 5. ja 6. –luokkien oppilaat jatkavat koulutyötä normaalisti lähiopetuksena. Myös esiopetus ja iltapäiväkerho jatkuvat normaalisti. Chydeniuksen koululla on koko syksyn ajan noudatettu eriytettyjä ulkoilu- ja ruokailuaikoja, ja luokat ovat toimineet omissa soluissaan. Soiten tartuntatautien yksikön mukaan muiden luokkien altistuminen on epätodennäköistä.

Koululla aloitetaan maanantai-aamuna tehostettu koronasiivous. Yhteisten tilojen, kuten ruokasalin päivittäistä siivousta tehostetaan. 

Päivitetty 27.9.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta