Olet tässä

Kouluateriajakelu etäopetuksessa oleville perusopetuksen oppilaille

7.4.2020

Kouluateriajakelu etäopetuksessa oleville perusopetuksen oppilaille käynnistyy pääsiäisen jälkeen perjantaina 17.4., jolloin jaetaan ensimmäiset ateriat. 

Ateriat jaetaan kerran viikossa perjantaisin, jolloin oppilaat tai huoltajat noutavat seuraavan viikon kouluateriat. Noutopisteitä on alkuperäistä suunnitelmaa useampia, jotta ruuhkautumiselta vältytään. Noutopaikat ja ajat ilmoitetaan huoltajille Wilman kautta. Jos perheillä on lisäkysymyksiä, niitä voi lähettää Wilman kautta.

Ateriat on pakattu pääsääntöisesti 600g vakuumipakkauksiin. Ruoan voi lämmittää mikrossa, liedellä tai uunissa ruokalajista riippuen. Kullekin viikolle jaetaan kaksi eri ruokalajia oppilasta kohden.

Vanhemmat tilaavat ateriat etukäteen viikoksi kerrallaan siten että torstaihin 9.4. klo 16.00 mennessä tilataan pe 24.4. jaettavat ateriat. Tilaus tapahtuu Wilman kautta

Kouluateriajakelulla poikkeusolojen aikana kaupunki haluaa tukea perheiden arjen sujuvuutta. Jakelu on osa Lapsiystävällinen kunta –toimintamallia Kokkolassa.


Päivitetty 7.4.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta