Olet tässä

Ehdota Lucina Hagman -palkinnon saajaa

27.5.2020

Kokkola 400 -juhlavuonna 2020 jaetaan ensimmäinen Lucina Hagman -palkinto. Palkinnon jakamisen perusteena on Lucina Hagmanin kasvatusfilosofisen perinteen jatkaminen palkitsemalla koulutuksen tasa-arvon, sukupuolten välisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisen sekä kasvatuksen ja koulutuksen uudistamisen hyväksi tehdystä pedagogisesta työstä.

Palkinnon saajana voi olla yksittäinen henkilö, pienryhmä tai yhteisö, joka on joko määrätietoisen ja pitkäaikaisen työn taikka uuden innovaation avulla edistänyt palkinnon jakoperusteissa mainittuja tavoitteita. Perustellusta syystä palkintoa voidaan yhtenä vuonna jakaa useampia kuin yksi.

Palkinnon saajat voivat olla Kokkolan kaupungin alueella toimivia kaikilla kasvatuksen ja opetuksen aloilla työskenteleviä henkilöitä, pienryhmiä tai yhteisöjä varhaiskasvatuksesta aina korkeakouluopetukseen saakka.

Palkinto jaetaan vuosittain 1. syyskuuta, joka on ollut perinteinen koulun lukuvuoden alkamispäivä. Palkinto koostuu kunniakirjasta ja palkitsemisesta päättävän toimielimen määräämästä stipendistä.

Ehdota ensimmäisen Lucina Hagman -palkinnon saajaa oheisen linkin kautta!

Sivun alkuun

Päivitetty 27.5.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta